Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gülümse Kafe açılış için gün sayıyor

YAŞAM 10.08.2020 - 23:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2260+ kez okundu.
 

Gülümse Kafe açılış için gün sayıyor

Hayata geçirirken halkın fikirlerini alarak hareket eden Başkan Hürriyet’in Gülümse Kafe inşaatında sona gelindi

Hayata geçirirken halkın fikirlerini alarak hareket eden Başkan Hürriyet’in Gülümse Kafe inşaatında sona gelindi   Göreve geldiğinden bu yana gerçekleştirdiği projelerde halkın fikirlerine göre hareket eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile ortaya çıkan Gülümse Kafe projesinde sona gelindi. Yahyakaptan Mahallesi’nde yapılan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği Gülümse Kafe, İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olarak hizmet vermek için gün sayıyor.    13 AĞUSTOS PERŞEMBE   Başkan Hürriyet’in öncülüğü ile İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olarak hizmet verecek olan Gülümse Kafe’nin İzmitlilerle buluşmasına sayılı günler kaldı. Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu kafe, İzmitlilere kendi evlerinde gibi hem konforlu hem de güvenli bir şekilde hizmet verecek. Gülümse Kafe’nin açılışı 13 Ağustos Perşembe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek.
Hayata geçirirken halkın fikirlerini alarak hareket eden Başkan Hürriyet’in Gülümse Kafe inşaatında sona gelindi
Hayata geçirirken halkın fikirlerini alarak hareket eden Başkan Hürriyet’in Gülümse Kafe inşaatında sona gelindi
 
Göreve geldiğinden bu yana gerçekleştirdiği projelerde halkın fikirlerine göre hareket eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile ortaya çıkan Gülümse Kafe projesinde sona gelindi. Yahyakaptan Mahallesi’nde yapılan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği Gülümse Kafe, İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olarak hizmet vermek için gün sayıyor. 
 
13 AĞUSTOS PERŞEMBE
 
Başkan Hürriyet’in öncülüğü ile İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olarak hizmet verecek olan Gülümse Kafe’nin İzmitlilerle buluşmasına sayılı günler kaldı. Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu kafe, İzmitlilere kendi evlerinde gibi hem konforlu hem de güvenli bir şekilde hizmet verecek. Gülümse Kafe’nin açılışı 13 Ağustos Perşembe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.