Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gölcük Turgut Özal’da Cumhuriyet Bayramı

GÜNDEM 30.10.2019 - 11:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2212+ kez okundu.
 

Gölcük Turgut Özal’da Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü, Gölcük Turgut Özal İlkokulu'nda gerçekleşen muhteşem gösterilerle tam bir bayram havasında kutlandı.

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü, Gölcük Turgut Özal İlkokulu'nda gerçekleşen muhteşem gösterilerle tam bir bayram havasında kutlandı.  Ülkemizin en büyük bayramlarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Gölcük Turgut Özal İlkokulu’nda gerçekleşen gösterilerle kutlandı. Cumhuriyetimizin 96. yılı özel programı için okulun geniş bahçesinde düzenlenen etkinlikte, özellikle minik öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak sahneye çıkan Özden Sülün’ün Sevimli Astronotlar sınıfı öğrencileri bugüne özel hazırlamış oldukları, ”Esareti Değil Cesareti Seçtik” konulu gösterisiyle adeta herkesi büyüledi. NENE HATUNLAR KARAFATMALAR Milli mücadelemizin Türk kadın kahramanları Kara Fatma, Nene Hatun ve kahraman hemşireler olan şanlı Türk askeri üniformaları giyerek Mustafa Kemal’i canlandıran minikler performanslarıyla bol bol alkış alırken duygu dolu anlar da yaşattı. Velilerinde ilgi gösterdiği programda diğer üst sınıflarda görsel şov ve oratoryolarıyla birbirinden anlamlı gösterilere imza attı. Okulun başarılı programı veliler tarafından beğeniyle seyredilerek adeta ayakta alkışlandı.        
Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü, Gölcük Turgut Özal İlkokulu'nda gerçekleşen muhteşem gösterilerle tam bir bayram havasında kutlandı.

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü, Gölcük Turgut Özal İlkokulu'nda gerçekleşen muhteşem gösterilerle tam bir bayram havasında kutlandı.

 Ülkemizin en büyük bayramlarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Gölcük Turgut Özal İlkokulu’nda gerçekleşen gösterilerle kutlandı. Cumhuriyetimizin 96. yılı özel programı için okulun geniş bahçesinde düzenlenen etkinlikte, özellikle minik öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak sahneye çıkan Özden Sülün’ün Sevimli Astronotlar sınıfı öğrencileri bugüne özel hazırlamış oldukları, ”Esareti Değil Cesareti Seçtik” konulu gösterisiyle adeta herkesi büyüledi.

NENE HATUNLAR KARAFATMALAR

Milli mücadelemizin Türk kadın kahramanları Kara Fatma, Nene Hatun ve kahraman hemşireler olan şanlı Türk askeri üniformaları giyerek Mustafa Kemal’i canlandıran minikler performanslarıyla bol bol alkış alırken duygu dolu anlar da yaşattı. Velilerinde ilgi gösterdiği programda diğer üst sınıflarda görsel şov ve oratoryolarıyla birbirinden anlamlı gösterilere imza attı. Okulun başarılı programı veliler tarafından beğeniyle seyredilerek adeta ayakta alkışlandı.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.