Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Göçmen kaçakçılığı operasyonu: 13 gözaltı

ASAYİŞ 16.12.2020 - 21:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2319+ kez okundu.
 

Göçmen kaçakçılığı operasyonu: 13 gözaltı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM otoyolunda durdurularak arama yapılan bir minibüste 12 düzensiz göçmen ile araç sürücüsü göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM otoyolunda durdurularak arama yapılan bir minibüste 12 düzensiz göçmen ile araç sürücüsü göz altına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında takibe alınan bir minibüs, TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde durduruldu. Minibüste yapılan aramalarda 6 Bangladeş, 5 Pakistan, 1 Afganistan uyruklu olmak üzere 12 düzensiz göçmen olduğu tespit edilirken araç sürücüsü H.A. isimli şahıs TCK 79 madde göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı. Minibüse el konulurken düzensiz göçmenler İl Göç İdaresine teslim edildi. Araç sürücüsü ise emniyetteki işlemlerinin ardından göçmen kaçakçılığı suçundan adliyeye sevk edildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM otoyolunda durdurularak arama yapılan bir minibüste 12 düzensiz göçmen ile araç sürücüsü göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM otoyolunda durdurularak arama yapılan bir minibüste 12 düzensiz göçmen ile araç sürücüsü göz altına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında takibe alınan bir minibüs, TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde durduruldu. Minibüste yapılan aramalarda 6 Bangladeş, 5 Pakistan, 1 Afganistan uyruklu olmak üzere 12 düzensiz göçmen olduğu tespit edilirken araç sürücüsü H.A. isimli şahıs TCK 79 madde göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alındı. Minibüse el konulurken düzensiz göçmenler İl Göç İdaresine teslim edildi. Araç sürücüsü ise emniyetteki işlemlerinin ardından göçmen kaçakçılığı suçundan adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.