Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gençlerden Hürriyet’e pastalı sürpriz

SİYASET 17.03.2019 - 22:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2699+ kez okundu.
 

Gençlerden Hürriyet’e pastalı sürpriz

Gençliğe dair projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’e gençlerden sürpriz pastayla jest yaptı.

Gençliğe dair projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’e gençlerden sürpriz pastayla jest yaptı. CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, projelerinde en çok yer verdiği gençlerden hoş bir sürprizle karşılaştı. Hürriyet’in kendilerine yönelik projelerini beğenen ve bu sene ilk defa oy kullanacak olan gençler Başkan adayı Hürriyet’e pasta yaptırdı. İLK OYLAR HÜRRİYET’E İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e ulaşan gençler, Hürriyet’i İzmit Gümüşçüler Çarşısı yakınlarındaki Naturel Kafe’ye davet etti. Gençlerin davetini kırmayan Hürriyet, kafeye gittiğinde hoş bir sürprizle karşılaştı. Bu sene ilk defa oy kullanacak olan Ömer Kurcan, Murat Çolak, Yunus Kurcan ve Ceyda Şevval Tunalı üzerinde ‘İlk oylar Hürriyet’e Martın Sonu Bahar’ yazılı pasta ile Hürriyet’i karşıladı. İZMİT’İN BÖYLE GENÇLERE İHTİYACI VAR Belediye Başkan adayı Hürriyet gençlerin pasta jestine karşı duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Gençlerin bu kadar naif ve içten olması beni çok duygulandırdı. İlk oylarını bizden yana kullanacaklarını duymak da çok güzel. İzmit’in böyle nazik gençlere ihtiyacı var. Bizler de gençlerimize onlar için yapacaklarımızla layık olmaya çalışacağız” dedi. Hürriyet ve beraberindeki meclis üyeleri daha sonra kafedeki gençlerle sohbet etti.
Gençliğe dair projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’e gençlerden sürpriz pastayla jest yaptı.

Gençliğe dair projeleriyle dikkat çeken İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’e gençlerden sürpriz pastayla jest yaptı.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, projelerinde en çok yer verdiği gençlerden hoş bir sürprizle karşılaştı. Hürriyet’in kendilerine yönelik projelerini beğenen ve bu sene ilk defa oy kullanacak olan gençler Başkan adayı Hürriyet’e pasta yaptırdı.

İLK OYLAR HÜRRİYET’E

İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e ulaşan gençler, Hürriyet’i İzmit Gümüşçüler Çarşısı yakınlarındaki Naturel Kafe’ye davet etti. Gençlerin davetini kırmayan Hürriyet, kafeye gittiğinde hoş bir sürprizle karşılaştı. Bu sene ilk defa oy kullanacak olan Ömer Kurcan, Murat Çolak, Yunus Kurcan ve Ceyda Şevval Tunalı üzerinde ‘İlk oylar Hürriyet’e Martın Sonu Bahar’ yazılı pasta ile Hürriyet’i karşıladı.

İZMİT’İN BÖYLE GENÇLERE İHTİYACI VAR

Belediye Başkan adayı Hürriyet gençlerin pasta jestine karşı duyduğu mutluluğu dile getirirken, “Gençlerin bu kadar naif ve içten olması beni çok duygulandırdı. İlk oylarını bizden yana kullanacaklarını duymak da çok güzel. İzmit’in böyle nazik gençlere ihtiyacı var. Bizler de gençlerimize onlar için yapacaklarımızla layık olmaya çalışacağız” dedi. Hürriyet ve beraberindeki meclis üyeleri daha sonra kafedeki gençlerle sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.