Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Genç telefoncu kazada yaşamını yitirdi

Trafik Kazası 08.05.2020 - 23:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1916+ kez okundu.
 

Genç telefoncu kazada yaşamını yitirdi

Derince D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin demir bariyerleri aşarak karşı şeritten gelen otomobil ve tankere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre D-100 karayolunda seyir halinde olan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 EN 1012 plakalı otomobil, Derince Tünel geçişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarparak yolun karşı şeridine geçti. Otomobil önce karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 41 AR 9877 plakalı otomobile, daha sonra da İsmail Dörtbudak yönetimindeki 72 DU 566 plakalı tankere çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrularak takla atan 34 EN 1012 plakalı otomobil sürücüsü ve otomobilin sahibi İbrahim Alpaydın (23) ve diğer otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralılar ambulansa alındı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verildi. Kazada ağır yaralanan İbrahim Alpaydın, tedavi gördüğü hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. OTOMOBİLİNİ 15 GÜN ÖNCE ALMIŞTI Derince’de ikamet eden İbrahim Alpaydın’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Alpaydın’ın bir süre önce askerden geldiği ve İzmit Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Karadeniz İletişim’in sahibi olduğu öğrenilirken kaza yaptıkları otomobili ise yaklaşık 15 gün önde satın aldığı ortaya çıktı. Alpaydın’ın kaza öncesi arkadaşı ile birlikte iş yerinde iftar yaptıkları ve daha sonra da eve gitmek üzere yola çıktıkları esnada Derince Tüneli’nde kaza yaptıkları öğrenildi. Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren İbrahim Alpaydın’ın cenazesi Artvin Borçka’da toprağa verilecek.  
Derince D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin demir bariyerleri aşarak karşı şeritten gelen otomobil ve tankere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirirken 2 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre D-100 karayolunda seyir halinde olan ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 34 EN 1012 plakalı otomobil, Derince Tünel geçişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarparak yolun karşı şeridine geçti. Otomobil önce karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 41 AR 9877 plakalı otomobile, daha sonra da İsmail Dörtbudak yönetimindeki 72 DU 566 plakalı tankere çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrularak takla atan 34 EN 1012 plakalı otomobil sürücüsü ve otomobilin sahibi İbrahim Alpaydın (23) ve diğer otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkartılan yaralılar ambulansa alındı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verildi. Kazada ağır yaralanan İbrahim Alpaydın, tedavi gördüğü hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

OTOMOBİLİNİ 15 GÜN ÖNCE ALMIŞTI

Derince’de ikamet eden İbrahim Alpaydın’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Alpaydın’ın bir süre önce askerden geldiği ve İzmit Kemalpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Karadeniz İletişim’in sahibi olduğu öğrenilirken kaza yaptıkları otomobili ise yaklaşık 15 gün önde satın aldığı ortaya çıktı. Alpaydın’ın kaza öncesi arkadaşı ile birlikte iş yerinde iftar yaptıkları ve daha sonra da eve gitmek üzere yola çıktıkları esnada Derince Tüneli’nde kaza yaptıkları öğrenildi. Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren İbrahim Alpaydın’ın cenazesi Artvin Borçka’da toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.