Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Genç emlakçı beyin kanamasından öldü

Vefat 29.04.2020 - 13:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2070+ kez okundu.
 

Genç emlakçı beyin kanamasından öldü

Turyap Yahya Kaptan temsilciliğinde gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan genç emlakçı Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti...

Turyap Yahya Kaptan temsilciliğinde gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan genç emlakçı Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti. Çevresinde ve emlakçı sektöründe çok sevilen bir insan olan Kadir Keskinoğlu’nun vefatı herkesi yasa boğdu. Turyap Yahya Kaptan Murat Uygun ile beraber çalışan Keskinoğlu 29 Nisan 2020 Çarşamba günü (Bugün) toprağa verilecek. Körfez Manşet  Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  
Turyap Yahya Kaptan temsilciliğinde gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan genç emlakçı Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti...

Turyap Yahya Kaptan temsilciliğinde gayrimenkul danışmanı olarak görev yapan genç emlakçı Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti.

Çevresinde ve emlakçı sektöründe çok sevilen bir insan olan Kadir Keskinoğlu’nun vefatı herkesi yasa boğdu.

Turyap Yahya Kaptan Murat Uygun ile beraber çalışan Keskinoğlu 29 Nisan 2020 Çarşamba günü (Bugün) toprağa verilecek.

Körfez Manşet  Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.