Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelin ve kaynana 3’er saat arayla yaşamını yitirdi

Vefat 10.11.2020 - 14:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1798+ kez okundu.
 

Gelin ve kaynana 3’er saat arayla yaşamını yitirdi

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve göğüs kanseri nedeniyle tedavi gören 53 yaşındaki Muradiye Aysal ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören 83 yaşındaki kayınvalidesi Pakize Aysal 3’er saat arayla yaşamlarını yitirdi.

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve göğüs kanseri nedeniyle tedavi gören 53 yaşındaki Muradiye Aysal ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören 83 yaşındaki kayınvalidesi Pakize Aysal 3’er saat arayla yaşamlarını yitirdi.   İzmit Bekirdere Mahallesi Öz Sokak adresinde ikamet eden ve Yahya Kaptan Armada Kent Sitesinde bahçıvan olarak çalışan Nihat Aysal’ın annesi Pakize Aysal (83) böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Aysal’ın yaşamını yitirmesinin ardından 3 saat sonra ise göğüs kanseri nedeniyle özel bir hastanede tedavi gören 53 yaşındaki eşi Muradiye Aysal da yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 3’er saat arayla gelen acı haber Aysal ailesini ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu. 4 çocuk annesi olan Pakize Aysal ile 2 çocuk annesi olan Muradiye Aysal’ın cenazesi Kulfallı Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kulfallı Mezarlığında toprağa verildi.
İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve göğüs kanseri nedeniyle tedavi gören 53 yaşındaki Muradiye Aysal ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören 83 yaşındaki kayınvalidesi Pakize Aysal 3’er saat arayla yaşamlarını yitirdi.

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde ikamet eden ve göğüs kanseri nedeniyle tedavi gören 53 yaşındaki Muradiye Aysal ve böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören 83 yaşındaki kayınvalidesi Pakize Aysal 3’er saat arayla yaşamlarını yitirdi.  

İzmit Bekirdere Mahallesi Öz Sokak adresinde ikamet eden ve Yahya Kaptan Armada Kent Sitesinde bahçıvan olarak çalışan Nihat Aysal’ın annesi Pakize Aysal (83) böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Aysal’ın yaşamını yitirmesinin ardından 3 saat sonra ise göğüs kanseri nedeniyle özel bir hastanede tedavi gören 53 yaşındaki eşi Muradiye Aysal da yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 3’er saat arayla gelen acı haber Aysal ailesini ve sevenlerini gözyaşlarına boğdu. 4 çocuk annesi olan Pakize Aysal ile 2 çocuk annesi olan Muradiye Aysal’ın cenazesi Kulfallı Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kulfallı Mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.