Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Partisi Körfez Yönetimini oluşturdu

SİYASET 07.05.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1499+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Körfez Yönetimini oluşturdu

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Körfez İlçe Başkanlığı görevine atanan Fırat Türker, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Körfez İlçe Başkanlığı görevine atanan Fırat Türker, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu. Göreve atandıktan sonra Körfez ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan Fırat Türker 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Meram İş Merkezi’nde parti binasını tutan Fırat Türker başkanlığındaki ilçe yönetiminin evrakları siyasi işler Başkanı Erdal Meram ile il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, il sekreteri Özgür Güven tarafından Kocaeli Valiliği’ne verildi. İlçe siyasi işler başkanı Erdal Meram yaptığı açıklamada, “İlçe binamızın tefrişatına başladık. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Ramazan ayı dolayısıyla 100 ailemize gıda yardımında bulunduk. Maske temin edemeyen vatandaşlarımıza da imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olduk. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınını en az hasarla atlatmayı, tüm vatandaşlarımızla sağlıklı günlerde bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Mübarek ramazan ayı ile yaklaşmakta olan bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi. KÖRFEZ İLÇE YÖNETİM KURULU 1.Fırat Türker 2.Abdurrahman Gül 3.Bilal Yazıcı 4.Birol Möngü 5.Bülent Baştaş 6.Engin Akyüz 7.Erdal Meram 8.Erkan Yazıcı 9.Fikret Bakır 10.Galip Fatih Alkan 11.Güven Dursun 12.Mehmet Adil Çelik 13.Ömer Kanğı 14.Ömercan Peker 14.Selma Çetintaş 16.Semih Ayyıldız 17.Şeref Toroman 18.Timur Türker 19.Tuna Azizoğlu 20.Turan Işık  
Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Körfez İlçe Başkanlığı görevine atanan Fırat Türker, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Körfez İlçe Başkanlığı görevine atanan Fırat Türker, kısa sürede ilçe binasını tutup, yönetim kurulunu oluşturdu.

Göreve atandıktan sonra Körfez ilçe binasını tutup tefrişat işlerine başlayan Fırat Türker 20 kişiden oluşan yönetim kurulunu da oluşturarak, hazırladıkları evrakları Kocaeli Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne teslim etti.  Güney Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi Meram İş Merkezi’nde parti binasını tutan Fırat Türker başkanlığındaki ilçe yönetiminin evrakları siyasi işler Başkanı Erdal Meram ile il teşkilat başkanı Süleyman Aydınlık, il sekreteri Özgür Güven tarafından Kocaeli Valiliği’ne verildi.

İlçe siyasi işler başkanı Erdal Meram yaptığı açıklamada, “İlçe binamızın tefrişatına başladık. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Ramazan ayı dolayısıyla 100 ailemize gıda yardımında bulunduk. Maske temin edemeyen vatandaşlarımıza da imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olduk. Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgınını en az hasarla atlatmayı, tüm vatandaşlarımızla sağlıklı günlerde bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Mübarek ramazan ayı ile yaklaşmakta olan bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

KÖRFEZ İLÇE YÖNETİM KURULU

1.Fırat Türker

2.Abdurrahman Gül

3.Bilal Yazıcı

4.Birol Möngü

5.Bülent Baştaş

6.Engin Akyüz

7.Erdal Meram

8.Erkan Yazıcı

9.Fikret Bakır

10.Galip Fatih Alkan

11.Güven Dursun

12.Mehmet Adil Çelik

13.Ömer Kanğı

14.Ömercan Peker

14.Selma Çetintaş

16.Semih Ayyıldız

17.Şeref Toroman

18.Timur Türker

19.Tuna Azizoğlu

20.Turan Işık

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.