Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Körfez, Saadet’i ağırladı

SİYASET 16.10.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2270+ kez okundu.
 

Gelecek Körfez, Saadet’i ağırladı

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Fırat Türker başkanlığındaki Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatındaki yoğun hareketlilik devam ediyor. Siyasi parti, sivil toplum örgütleri, esnaf gezileri gibi programlarını sürdüren Gelecek Körfez, son olarak Saadet Partisi’ni ağırladı. SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Fırat Türker ve ekibine kısa sürede teşkilatlanma başarısı gösterip, kongrelerini tamamlamalarından dolayı tebrik edip, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Fırat Türker de “Aynı şehirde yaşıyoruz. Hangi siyasi partiden, hangi siyasi görüşten olunursa olunsun fark etmez. Ortak paydamız Körfez ilçedir. Biz, ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Ülkenin şu zor günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yapıcı, katılımcı muhalefet anlayışı içerisindeyiz. Bu tür ziyaretler çok önemli. Sayın başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  
Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Fırat Türker başkanlığındaki Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatındaki yoğun hareketlilik devam ediyor. Siyasi parti, sivil toplum örgütleri, esnaf gezileri gibi programlarını sürdüren Gelecek Körfez, son olarak Saadet Partisi’ni ağırladı. SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Fırat Türker ve ekibine kısa sürede teşkilatlanma başarısı gösterip, kongrelerini tamamlamalarından dolayı tebrik edip, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Fırat Türker de “Aynı şehirde yaşıyoruz. Hangi siyasi partiden, hangi siyasi görüşten olunursa olunsun fark etmez. Ortak paydamız Körfez ilçedir. Biz, ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Ülkenin şu zor günlerde birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yapıcı, katılımcı muhalefet anlayışı içerisindeyiz. Bu tür ziyaretler çok önemli. Sayın başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.