Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gelecek Körfez, Saadet’e Gitti

SİYASET 19.11.2020 - 12:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2282+ kez okundu.
 

Gelecek Körfez, Saadet’e Gitti

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker bir süre önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a iadei ziyarette bulundu.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker bir süre önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a iadei ziyarette bulundu. Fırat Türker başkanlığındaki Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatındaki yoğun hareketlilik devam ediyor. Siyasi parti, sivil toplum örgütleri, esnaf gezileri gibi programlarını sürdüren Gelecek Körfez, son olarak Saadet Partisi’ne iadei ziyarette bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdidin eleştirilerek kınandığı ziyarette, kötü yönetilen pandemi süreci, ekonomi ve hukuk sistemindeki çarpıklıklar ana gündem konusuydu. Mevkidaşlar ülkenin her geçen gün geriye gittiğinde hemfikir olurken çözüm yolu olarak sandığı işaret ettiler.
Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker bir süre önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a iadei ziyarette bulundu.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker bir süre önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a iadei ziyarette bulundu.

Fırat Türker başkanlığındaki Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatındaki yoğun hareketlilik devam ediyor. Siyasi parti, sivil toplum örgütleri, esnaf gezileri gibi programlarını sürdüren Gelecek Körfez, son olarak Saadet Partisi’ne iadei ziyarette bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdidin eleştirilerek kınandığı ziyarette, kötü yönetilen pandemi süreci, ekonomi ve hukuk sistemindeki çarpıklıklar ana gündem konusuydu. Mevkidaşlar ülkenin her geçen gün geriye gittiğinde hemfikir olurken çözüm yolu olarak sandığı işaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.