Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gebzeli esnaf İNTİHAR ETTİ

Vefat 14.01.2021 - 13:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1928+ kez okundu.
 

Gebzeli esnaf İNTİHAR ETTİ

Gebze’de uzun yıllardır esnaflık yapan Mustafa Uysal silahla intihar etti.

Gebze’de uzun yıllardır esnaflık yapan Mustafa Uysal silahla intihar etti. Elde edilen bilgi ve iddialara göre; Gebze’de uzun yıllardır esnaflık yapan Mustafa Uysal önceki akşam Hacı Mahallesi Yazı Caddesi No:3 adresindeki evinde intihar etti. Evinin balkonunda kendisine ait olan ruhsatsız tabancıyı çenesinin altına dayayıp intihar eden Mustafa Uysal’ı kanlar içerisinde gören ailesi 112 Acil Sağlık ekibi ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uysal’a olay yerinde müdahale etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Uysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan intihar olayı ile ilgili olarak polis soruşturma başlattı.
Gebze’de uzun yıllardır esnaflık yapan Mustafa Uysal silahla intihar etti.

Gebze’de uzun yıllardır esnaflık yapan Mustafa Uysal silahla intihar etti.

Elde edilen bilgi ve iddialara göre; Gebze’de uzun yıllardır esnaflık yapan Mustafa Uysal önceki akşam Hacı Mahallesi Yazı Caddesi No:3 adresindeki evinde intihar etti. Evinin balkonunda kendisine ait olan ruhsatsız tabancıyı çenesinin altına dayayıp intihar eden Mustafa Uysal’ı kanlar içerisinde gören ailesi 112 Acil Sağlık ekibi ve polise haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Uysal’a olay yerinde müdahale etti. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Uysal’ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan intihar olayı ile ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.