Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gebze Center Avm’de Hayat Çok Renkli

YAŞAM 12.02.2019 - 13:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1579+ kez okundu.
 

Gebze Center Avm’de Hayat Çok Renkli

Ev sahipliği yaptığı Gebze Kitap Fuarı ile başta Yılmaz Özdil olmak üzere pek çok sevilen yazar ve kitap evini ağırlayan Gebze Center AVM, sömestr tatilinde minik ziyaretçilerini de unutmadı. Birbirinden renkli etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatan merkez, Şubat ayında da Sevgililer Günü’ne özel sürprizlerle konuklarını şaşırtacak…

Geniş marka karması ve düzenlediği sosyal etkinliklerle Kocaeli ve çevresinin önemli cazibe merkezlerinden biri olan FİBA Commercial Property Management (Fiba CPM) yönetimindeki Gebze Center AVM, Gebze Kitap Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Yılmaz Özdil, Ali İldar, Arif Ergin, Ayşegül Çiçekoğlu, Emine Tavuz, Süleyman Ezber, Şule Avlamaz Tuğçe Aksal, Vehbi Vakkasoğlu ve Yusuf Asal gibi sevilen yazarları ağırlayan Gebze Center AVM, yüzlerce kitapseveri de sevdikleri yayın evleri ve yazarlarla buluşturdu. Gebze Center AVM, sömestr tatili boyunca da minik ziyaretçilerini unutmadı. Özel etkinlik alanına kurulan dev mandala ile hem çocukları kökleri geçmişe dayanan özel bir oyun ile tanıştı hem de bu alanda çocuklar gönüllerince boyama yaptı. Şubat ayında Sevgililer Günü’ne özel etkinliklerle ziyaretçilerine seslenecek Gebze Center AVM, Sevgililer Günü’ne özel Photobooth etkinliği, canlı müzik dinletisi, çiftlere özel hediye kampanyası ile ziyaretçilerine romantik dakikalar yaşatacak. Ayrıca yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak da özel bir söyleşi için Şubat ayında Gebze Center AVM’nin konuğu olacak. Ahşap Masal Kahramanları Boyama Atölyesi ve Bez Çanta Boyama Atölyesi de şubat ayında ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (Fiba CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.
Ev sahipliği yaptığı Gebze Kitap Fuarı ile başta Yılmaz Özdil olmak üzere pek çok sevilen yazar ve kitap evini ağırlayan Gebze Center AVM, sömestr tatilinde minik ziyaretçilerini de unutmadı. Birbirinden renkli etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatan merkez, Şubat ayında da Sevgililer Günü’ne özel sürprizlerle konuklarını şaşırtacak…

Geniş marka karması ve düzenlediği sosyal etkinliklerle Kocaeli ve çevresinin önemli cazibe merkezlerinden biri olan FİBA Commercial Property Management (Fiba CPM) yönetimindeki Gebze Center AVM, Gebze Kitap Fuarı’na ev sahipliği yaptı.

Yılmaz Özdil, Ali İldar, Arif Ergin, Ayşegül Çiçekoğlu, Emine Tavuz, Süleyman Ezber, Şule Avlamaz Tuğçe Aksal, Vehbi Vakkasoğlu ve Yusuf Asal gibi sevilen yazarları ağırlayan Gebze Center AVM, yüzlerce kitapseveri de sevdikleri yayın evleri ve yazarlarla buluşturdu.

Gebze Center AVM, sömestr tatili boyunca da minik ziyaretçilerini unutmadı. Özel etkinlik alanına kurulan dev mandala ile hem çocukları kökleri geçmişe dayanan özel bir oyun ile tanıştı hem de bu alanda çocuklar gönüllerince boyama yaptı.

Şubat ayında Sevgililer Günü’ne özel etkinliklerle ziyaretçilerine seslenecek Gebze Center AVM, Sevgililer Günü’ne özel Photobooth etkinliği, canlı müzik dinletisi, çiftlere özel hediye kampanyası ile ziyaretçilerine romantik dakikalar yaşatacak. Ayrıca yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak da özel bir söyleşi için Şubat ayında Gebze Center AVM’nin konuğu olacak.

Ahşap Masal Kahramanları Boyama Atölyesi ve Bez Çanta Boyama Atölyesi de şubat ayında ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (Fiba CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.