Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Gazeteci Serpil Çolak’ın acı günü

Vefat 02.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2697+ kez okundu.
 

Gazeteci Serpil Çolak’ın acı günü

Kocaeli Life Dergisi Genel yayın Yönetmeni Serpil Çolak’ın annesi Muhterem Çolak 70 Yaşında hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin tanınan gazetecilerinden, Kocaeli Life Dergisi’nin ortaklarından Serpil Çolak’ın annesi Muhterem Çolak(70) hayatını kaybetti. Seka emeklisi Ahmet Çolak’ın eşi, Serpil Çolak, Serkan Çolak ve Firdevs Özdenkaya’nın anneleri, 5 torun sahibi Muhterem Çolak sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Muhterem Çolak’ın cenazesi bugün (Perşembe) Karamürsel Çamdibi Köyü Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak. Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.
Kocaeli Life Dergisi Genel yayın Yönetmeni Serpil Çolak’ın annesi Muhterem Çolak 70 Yaşında hayatını kaybetti.

Kocaeli’nin tanınan gazetecilerinden, Kocaeli Life Dergisi’nin ortaklarından Serpil Çolak’ın annesi Muhterem Çolak(70) hayatını kaybetti. Seka emeklisi Ahmet Çolak’ın eşi, Serpil Çolak, Serkan Çolak ve Firdevs Özdenkaya’nın anneleri, 5 torun sahibi Muhterem Çolak sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Muhterem Çolak’ın cenazesi bugün (Perşembe) Karamürsel Çamdibi Köyü Camii’nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.