Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fırınlarda Gramaj Denetimi

GÜNDEM 16.05.2019 - 12:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1946+ kez okundu.
 

Fırınlarda Gramaj Denetimi

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin dört bir yanında onlarca fırında gramaj denetimi yaptı.

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı  ekipler, şehrin dört bir yanında onlarca fırında gramaj denetimi yaptı. Yapılan denetimlerde pide gramajlarının kontrol edildiğini söyleyen yetkililer “ şehrin  dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz denetimlerde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmaması bizleri mutlu etti. Duyarlılıklarından dolayı  fırıncı esnafımıza teşekkür ederiz” dediler. Denetimlerin sık sık tekrarlanacağı da kaydedildi. İzmit’te 300 gramlık tekli pide 2,5 liraya,  600 gramlık çiftli pide de 5 liraya satılıyor.
İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin dört bir yanında onlarca fırında gramaj denetimi yaptı.

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne bağlı  ekipler, şehrin dört bir yanında onlarca fırında gramaj denetimi yaptı.

Yapılan denetimlerde pide gramajlarının kontrol edildiğini söyleyen yetkililer “ şehrin  dört bir yanında gerçekleştirdiğimiz denetimlerde her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmaması bizleri mutlu etti. Duyarlılıklarından dolayı  fırıncı esnafımıza teşekkür ederiz” dediler. Denetimlerin sık sık tekrarlanacağı da kaydedildi. İzmit’te 300 gramlık tekli pide 2,5 liraya,  600 gramlık çiftli pide de 5 liraya satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.