Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Fatih Arıkan Hayatını Kaybetti

Vefat 14.06.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1918+ kez okundu.
 

Fatih Arıkan Hayatını Kaybetti

Kocaelispor camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden Fatih Arıkan hayatını kaybetti.

Kocaelispor camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden Fatih Arıkan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl tatil için gittiği Kandıra Kerpe'de denize atladığı sırada boynunu kıran Fatih Arıkan uzun süredir Ankara'da bulunan bir hastanede tedavi görüyordu. Arıkan yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. FERHAT UZUN'DAN TAZİYE MESAJI Hodri Meydan Başkanı Ferhat Uzun, yayımladığı mesajında, “Fatih Arıkan'ın vefat haberi bizi derinden üzmüştür. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Çocukluk arkadaşım değerli kardeşimiz Kocaelispor’a ve Hodri meydana büyük katkısı ve hizmetleri olmuştur. Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kıymetli kardeşim benim. Ruhuna El Fatiha” dedi.
Kocaelispor camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden Fatih Arıkan hayatını kaybetti.

Kocaelispor camiasının tanınan ve sevilen isimlerinden Fatih Arıkan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıl tatil için gittiği Kandıra Kerpe'de denize atladığı sırada boynunu kıran Fatih Arıkan uzun süredir Ankara'da bulunan bir hastanede tedavi görüyordu. Arıkan yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

FERHAT UZUN'DAN TAZİYE MESAJI

Hodri Meydan Başkanı Ferhat Uzun, yayımladığı mesajında, “Fatih Arıkan'ın vefat haberi bizi derinden üzmüştür. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Çocukluk arkadaşım değerli kardeşimiz Kocaelispor’a ve Hodri meydana büyük katkısı ve hizmetleri olmuştur. Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kıymetli kardeşim benim. Ruhuna El Fatiha” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.