Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Farklı kültürler bizim zenginliğimizdir

GÜNDEM 01.08.2018 - 23:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2084+ kez okundu.
 

Farklı kültürler bizim zenginliğimizdir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Amasyalılar Derneği ve Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Baran, “Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz” dedi

Farklı kültürler bizim zenginliğimizdir Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Amasyalılar Derneği ve Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Baran, “Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz” dedi Hemşeri Dernekleri ile sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetiminin de katılımıyla önce Körfez Amasyalılar Derneği’ne ardından da Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkanlar ilk olarak Amasyalılar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Çınar ve yönetimi ile bir araya gelen başkanlar, 24 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür etti. BİRLİK VE BERABERLİK Başkan İsmail Baran; “Elma diyarı Amasya’mızın güzel insanlarıyla bir arada olmak bizleri her zaman mutlu ediyor. Özelilikle 24 Haziran seçimlerinde vermiş olduğunuz destek ortada. Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz. Biz de bu kültürlerin yayılması için derneklerimizin her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. TAZİYEDE BULUNDULAR Başkanlar daha sonra Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkanlar Baran ve Söğüt; geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kocaeli Erzurum Çat Derneği Başkanı Erdal Durmuş’un eniştesi Burhanettin Yaşar içinde taziye ziyaretinde bulunarak, aile yakınlarında baş sağlığında bulundular. Samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmanın ardından, Kocaeli Erzurum Çat Derneği Başkanı Selami Laçin ve eski Başkan Erdal Durmuş İsmail Baran ve Şener Söğüt’e, hem ziyaretleri, hem de hassasiyetleri için teşekkür ettiler. BİRLİKTE BELİRLİYORUZ Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Elimizden geldiğince, sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Derneklerimizin talepleri bizler için önemli. Körfez’e hep bir birlikte yön veriyoruz. Dadaşlar diyarı Erzurumlularla her platformda yan yanayız. Kardeşlik bizim hamurumuzda var” dedi. Başkan Şener Söğüt de “Belediye Başkanımız İsmail beyin de ifade ettiği gibi, derneklerimizi ve siz kıymetli üyelerini önemsiyoruz. Sadece Körfez’in değil, Türkiye’nin de yol haritasını birlikte belirliyoruz” dedi.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Amasyalılar Derneği ve Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Baran, “Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz” dedi

Farklı kültürler bizim zenginliğimizdir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Körfez Amasyalılar Derneği ve Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Baran, “Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz” dedi

Hemşeri Dernekleri ile sık sık bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetiminin de katılımıyla önce Körfez Amasyalılar Derneği’ne ardından da Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkanlar ilk olarak Amasyalılar Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Çınar ve yönetimi ile bir araya gelen başkanlar, 24 Haziran seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür etti.

BİRLİK VE BERABERLİK

Başkan İsmail Baran; “Elma diyarı Amasya’mızın güzel insanlarıyla bir arada olmak bizleri her zaman mutlu ediyor. Özelilikle 24 Haziran seçimlerinde vermiş olduğunuz destek ortada. Farklı kültürler bizim en büyük zenginliğimiz. Biz de bu kültürlerin yayılması için derneklerimizin her zaman yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt de konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

TAZİYEDE BULUNDULAR

Başkanlar daha sonra Kocaeli Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret etti. Başkanlar Baran ve Söğüt; geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kocaeli Erzurum Çat Derneği Başkanı Erdal Durmuş’un eniştesi Burhanettin Yaşar içinde taziye ziyaretinde bulunarak, aile yakınlarında baş sağlığında bulundular.
Samimi bir sohbet ortamında geçen buluşmanın ardından, Kocaeli Erzurum Çat Derneği Başkanı Selami Laçin ve eski Başkan Erdal Durmuş İsmail Baran ve Şener Söğüt’e, hem ziyaretleri, hem de hassasiyetleri için teşekkür ettiler.
BİRLİKTE BELİRLİYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Elimizden geldiğince, sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Derneklerimizin talepleri bizler için önemli. Körfez’e hep bir birlikte yön veriyoruz. Dadaşlar diyarı Erzurumlularla her platformda yan yanayız. Kardeşlik bizim hamurumuzda var” dedi. Başkan Şener Söğüt de “Belediye Başkanımız İsmail beyin de ifade ettiği gibi, derneklerimizi ve siz kıymetli üyelerini önemsiyoruz. Sadece Körfez’in değil, Türkiye’nin de yol haritasını birlikte belirliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.