Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

EYT mağdurlarından büyük buluşma için CHP’ye davet

SİYASET 29.01.2019 - 23:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2163+ kez okundu.
 

EYT mağdurlarından büyük buluşma için CHP’ye davet

CHP İl Örgütü’nü ziyaret eden EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli İl Temsilciliği, 3 Şubat Pazar Günü Gebze’de düzenleyeceklerini ve ilimizdeki EYT mağdurlarının bir araya geleceği toplantıya tüm örgütü davet etti

CHP İl Örgütü’nü ziyaret eden EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli İl Temsilciliği, 3 Şubat Pazar Günü Gebze’de düzenleyeceklerini ve ilimizdeki EYT mağdurlarının bir araya geleceği toplantıya tüm örgütü davet etti Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı ve Savaş Atay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile bir araya gelen Naim Avcı ve Savaş Atay, EYT’lilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Avcı ve Atay, Türkiye genelindeki tüm EYT mağdurlarının 10 Şubat tarihinde Ankara’da bir araya geleceği büyük miting öncesinde 3 Şubat Pazar Günü Gebze Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenleyecekleri toplantıya CHP Kocaeli İl Örgütü’nü davet etti. DESTEĞİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ 2015 yılından bu yana örgütlü olarak hak arayışlarını sürdürdüklerini ifade eden EYT Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, “1999 yılında asrın felaketini yaşadık. İnsanlar canı ile uğraşırken IMF’nin baskısı ile sosyal güvenlik reformu adı altında insanların kazanılmış hakları gasp edildi. 2008 yılında aylık bağlama oranları ile ilgili yapılan düzenleme ile yeni bir haksızlığın mağduru olduk. Mağduriyetlerimiz giderilmiyor ve bunun mücadelesini vermeye devam ediyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Özellikle Fatma Kaplan Hürriyet vekilimiz sesimizi duyurmak için en büyük desteği veren isim oldu. Kendisine tüm arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. ÖRGÜTLÜ MÜCADELENİN ÖNEMİ CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise Türkiye’deki örgütlü mücadelenin eksikliğine vurgu yaparak, “Maalesef ülkemizde kendimize bir haksızlık yapılmadan örgütlü mücadele içerisine girmiyoruz. Bu da hak arayış noktasındaki insanların sesini duyurmasında en büyük eksiklik olarak karşımıza çıkıyor. Parti olarak her zaman sizlerin sesini duyurmaya çalıştık. Bu mücadelenizin önderliğini de vekilimiz ve İzmit Belediye Başkan adayımız Fatma Kaplan Hürriyet her platformda üstlendi. Bundan sonrada hak arayışınızdaki en büyük destekçiniz olmaya devam edeceğiniz” ifadelerini kullandı.    
CHP İl Örgütü’nü ziyaret eden EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli İl Temsilciliği, 3 Şubat Pazar Günü Gebze’de düzenleyeceklerini ve ilimizdeki EYT mağdurlarının bir araya geleceği toplantıya tüm örgütü davet etti

CHP İl Örgütü’nü ziyaret eden EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli İl Temsilciliği, 3 Şubat Pazar Günü Gebze’de düzenleyeceklerini ve ilimizdeki EYT mağdurlarının bir araya geleceği toplantıya tüm örgütü davet etti

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı ve Savaş Atay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve il yönetimi, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ile bir araya gelen Naim Avcı ve Savaş Atay, EYT’lilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Avcı ve Atay, Türkiye genelindeki tüm EYT mağdurlarının 10 Şubat tarihinde Ankara’da bir araya geleceği büyük miting öncesinde 3 Şubat Pazar Günü Gebze Zümrüt Düğün Salonu’nda düzenleyecekleri toplantıya CHP Kocaeli İl Örgütü’nü davet etti.

DESTEĞİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

2015 yılından bu yana örgütlü olarak hak arayışlarını sürdürdüklerini ifade eden EYT Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, “1999 yılında asrın felaketini yaşadık. İnsanlar canı ile uğraşırken IMF’nin baskısı ile sosyal güvenlik reformu adı altında insanların kazanılmış hakları gasp edildi. 2008 yılında aylık bağlama oranları ile ilgili yapılan düzenleme ile yeni bir haksızlığın mağduru olduk. Mağduriyetlerimiz giderilmiyor ve bunun mücadelesini vermeye devam ediyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli. Özellikle Fatma Kaplan Hürriyet vekilimiz sesimizi duyurmak için en büyük desteği veren isim oldu. Kendisine tüm arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ÖRGÜTLÜ MÜCADELENİN ÖNEMİ

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise Türkiye’deki örgütlü mücadelenin eksikliğine vurgu yaparak, “Maalesef ülkemizde kendimize bir haksızlık yapılmadan örgütlü mücadele içerisine girmiyoruz. Bu da hak arayış noktasındaki insanların sesini duyurmasında en büyük eksiklik olarak karşımıza çıkıyor. Parti olarak her zaman sizlerin sesini duyurmaya çalıştık. Bu mücadelenizin önderliğini de vekilimiz ve İzmit Belediye Başkan adayımız Fatma Kaplan Hürriyet her platformda üstlendi. Bundan sonrada hak arayışınızdaki en büyük destekçiniz olmaya devam edeceğiniz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.