Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Etiyopyalı Dubola, MHP'li oldu

SİYASET 26.12.2018 - 12:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2626+ kez okundu.
 

Etiyopyalı Dubola, MHP'li oldu

MHP Körfez İlçe Teşkilatı ilginç bir üye katılım töreni gerçekleştirdi.

MHP Körfez İlçe Teşkilatı ilginç bir üye katılım töreni gerçekleştirdi. Başkan Zeki Gürsu tarafından düzenlenen üye katılım töreninde Etiyopyalı olan ve Körfez'de ikamet eden Semansn Dubola Ceylan, MHP'ye üye oldu. BOZKURT İŞARETİ YAPTI MHP Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu'nun da katıldığı üye katılım töreninde Semansn Dubola Ceylan'ın oldukça keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Zeki Gürsu, Semansn Dubola Ceylan'a katılımı için teşekkür ederek "hoşgeldin" dedi. Tören sonrası herkes bozkurt işareti yaparak poz verdi.
MHP Körfez İlçe Teşkilatı ilginç bir üye katılım töreni gerçekleştirdi.

MHP Körfez İlçe Teşkilatı ilginç bir üye katılım töreni gerçekleştirdi. Başkan Zeki Gürsu tarafından düzenlenen üye katılım töreninde Etiyopyalı olan ve Körfez'de ikamet eden Semansn Dubola Ceylan, MHP'ye üye oldu.

BOZKURT İŞARETİ YAPTI

MHP Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu'nun da katıldığı üye katılım töreninde Semansn Dubola Ceylan'ın oldukça keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Zeki Gürsu, Semansn Dubola Ceylan'a katılımı için teşekkür ederek "hoşgeldin" dedi. Tören sonrası herkes bozkurt işareti yaparak poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.