Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eski Başkan Yenilmez'den kötü haber.

SAĞLIK 01.12.2019 - 19:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3300+ kez okundu.
 

Eski Başkan Yenilmez'den kötü haber.

1999 -2004 Yılları arasında MHP’den Körfez Belediye Başkanı olan Erhan Yenilmez’den kötü haber geldi. Yenilmez’in kanser hastası olduğu tedavisini evinde istirahat ederek geçiriyor.

1999 -2004 Yılları arasında MHP’den Körfez Belediye Başkanı olan Erhan Yenilmez’den kötü haber geldi. Yenilmez’in kanser hastası olduğu tedavisini evinde istirahat ederek geçiriyor. Geçmiş dönem Körfez Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, bir süredir sağlık problemleriyle boğuşuyor. Erhan Yenilmez, geçtiğimiz aylarda daha önce yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Hastane'den taburcu olan Yenilmez tedavisine evinde istirahat ederek devam ediyor. 1999  yerel seçimlerinde MHP’den Körfez Belediye Başkanı seçilen Erhan Yenilmez, 6 aylık belediye başkanı iken asrın depremi olan 17 Ağustos 1999 depreminde büyük çalışma ve uğraşlar vermişti. Hastanesi olmayan sanayi Kenti olan Körfez ilçeye Devlet Hastanesi, ve İlimtepe Bölgesine depreme dayanıklı konutlar ise ilçeye 24 saat çeşmeden su getirtmesiyle halk arasında büyük sevgi kazanmıştı. 2004 Mart ayı Yerel seçimlerde seçimi kazanan AKP’li Yunus Pehlivan ile AKP ilçe yönetimi tarafından hakkında toplam 28 ayrı dava açılmıştı. Yaklaşık 10 yıl süren davada tüm davalardan beraat eden Erhan Yenilmez , hasta yatağında beni haksız yere mahkemeye veren AKP’liler beni hasta etti. Yıllarca Mahkemeye gidip geliyorum. Ben hepsini Allah’a havale ettim. Şimdi çağın en ağır hastalığı olan kanserle mücadele ediyorum. İnşallah Allahın yardımıyla bunu atlatırım, her şeyimiz Allahın elinde. Ben Körfez’İ terk etmedim. Yıllardır Esentepe Mahallesi’nde oturuyorum. Bana iftara atanlar Allah’ından bulsunlar” dedi. Yenilmez'in hastalığı sevenlerini derinden üzdü. Körfez Manşet Gazetesi olarak sayın başkan Erhan Yenilmez'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah acil şifa verir inşallah  
1999 -2004 Yılları arasında MHP’den Körfez Belediye Başkanı olan Erhan Yenilmez’den kötü haber geldi. Yenilmez’in kanser hastası olduğu tedavisini evinde istirahat ederek geçiriyor.

1999 -2004 Yılları arasında MHP’den Körfez Belediye Başkanı olan Erhan Yenilmez’den kötü haber geldi. Yenilmez’in kanser hastası olduğu tedavisini evinde istirahat ederek geçiriyor.

Geçmiş dönem Körfez Belediye Başkanı Erhan Yenilmez, bir süredir sağlık problemleriyle boğuşuyor. Erhan Yenilmez, geçtiğimiz aylarda daha önce yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı. Hastane'den taburcu olan Yenilmez tedavisine evinde istirahat ederek devam ediyor.

1999  yerel seçimlerinde MHP’den Körfez Belediye Başkanı seçilen Erhan Yenilmez, 6 aylık belediye başkanı iken asrın depremi olan 17 Ağustos 1999 depreminde büyük çalışma ve uğraşlar vermişti. Hastanesi olmayan sanayi Kenti olan Körfez ilçeye Devlet Hastanesi, ve İlimtepe Bölgesine depreme dayanıklı konutlar ise ilçeye 24 saat çeşmeden su getirtmesiyle halk arasında büyük sevgi kazanmıştı.

2004 Mart ayı Yerel seçimlerde seçimi kazanan AKP’li Yunus Pehlivan ile AKP ilçe yönetimi tarafından hakkında toplam 28 ayrı dava açılmıştı. Yaklaşık 10 yıl süren davada tüm davalardan beraat eden Erhan Yenilmez , hasta yatağında beni haksız yere mahkemeye veren AKP’liler beni hasta etti. Yıllarca Mahkemeye gidip geliyorum. Ben hepsini Allah’a havale ettim. Şimdi çağın en ağır hastalığı olan kanserle mücadele ediyorum. İnşallah Allahın yardımıyla bunu atlatırım, her şeyimiz Allahın elinde. Ben Körfez’İ terk etmedim. Yıllardır Esentepe Mahallesi’nde oturuyorum. Bana iftara atanlar Allah’ından bulsunlar” dedi.

Yenilmez'in hastalığı sevenlerini derinden üzdü.

Körfez Manşet Gazetesi olarak sayın başkan Erhan Yenilmez'e geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah acil şifa verir inşallah

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.