Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eşini öldüren cani yakalandı!

ASAYİŞ 05.01.2021 - 15:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1925+ kez okundu.
 

Eşini öldüren cani yakalandı!

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşinin evini basan ve tartıştığı eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren İsa Kösecik, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti neden işlediniz sorusuna Kösecik, “Evde başkasıyla bastım. Aldattığı için öldürdüm” dedi.

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşinin evini basan ve tartıştığı eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren İsa Kösecik, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti neden işlediniz sorusuna Kösecik, “Evde başkasıyla bastım. Aldattığı için öldürdüm” dedi. Alınan bilgiye göre Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi olan Sevda Kösecik (33) aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir problemler olan eşinden 1 ay önce ayrıldı.  Boşanma davası açan Sevda Kösecik, Kartepe’de ayrı bir eve taşındı. Kösecik’in çocukları ile birlikte kaldığı yeni eve sabah erken saatlerde gelen İsa Kösecik konuşmak istedi. İkili konuşurken tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen İsa Kösecik, eline aldığı bıçak ile 3 çocuğunun gözleri önünde eşi Sevda Kösecik’ı bıçaklayarak yaraladı. ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE Olay sonrası İsa Kösecik olay yerinden kaçarken çocuklar yerde kanlar içerisinde yatan anneleri için yakınlarını aradı. Çocuklardan durumu öğrenen yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Sevda Kösecik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan İsa Kösecik’in ise yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Gözlerinin önünde anneleri babaları tarafından öldürülen 3 çocuk ise yakınlarına teslim edildi.  
Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşinin evini basan ve tartıştığı eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren İsa Kösecik, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti neden işlediniz sorusuna Kösecik, “Evde başkasıyla bastım. Aldattığı için öldürdüm” dedi.

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşinin evini basan ve tartıştığı eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren İsa Kösecik, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayeti neden işlediniz sorusuna Kösecik, “Evde başkasıyla bastım. Aldattığı için öldürdüm” dedi.

Alınan bilgiye göre Kartepe Uzunçiftlik Mahallesinde meydana gelen olayda, 3 çocuk sahibi olan Sevda Kösecik (33) aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süredir problemler olan eşinden 1 ay önce ayrıldı.  Boşanma davası açan Sevda Kösecik, Kartepe’de ayrı bir eve taşındı. Kösecik’in çocukları ile birlikte kaldığı yeni eve sabah erken saatlerde gelen İsa Kösecik konuşmak istedi. İkili konuşurken tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen İsa Kösecik, eline aldığı bıçak ile 3 çocuğunun gözleri önünde eşi Sevda Kösecik’ı bıçaklayarak yaraladı.

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE

Olay sonrası İsa Kösecik olay yerinden kaçarken çocuklar yerde kanlar içerisinde yatan anneleri için yakınlarını aradı. Çocuklardan durumu öğrenen yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Sevda Kösecik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçan İsa Kösecik’in ise yakalanması amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Gözlerinin önünde anneleri babaları tarafından öldürülen 3 çocuk ise yakınlarına teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.