Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eşine kızdı kendisini mutfağa kapattı

ASAYİŞ 26.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2448+ kez okundu.
 

Eşine kızdı kendisini mutfağa kapattı

Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde, eşiyle kavga eden bir kadın, intihar edeceğini söyleyerek kendisini evin mutfağına kilitledi.

Alınan bilgi ve iddialara göre H.G. adlı kadın, eşiyle tartıştı ve canına kıyacağını söyledi. Evin mutfağına kendisini kapatıp, kapıyı kilitleyen kadının intihar etmesinden endişelenen komşuları ve eşi durumu polise bildirdiler. Verilen adrese gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri müdahale için hazır beklerken, eve giden emniyet güçleri kadını ikna etmeye çalıştılar. Bu sırada mutfakta doğalgazın açıldığı ve intihar girişimi olduğu görüldü. Yaklaşık bir saat sonra ikna edilen kadın, kapıyı açtı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında kontrol için hastaneye götürüldü. Olayla ia lgili soruşturma sürüyor.
Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi’nde, eşiyle kavga eden bir kadın, intihar edeceğini söyleyerek kendisini evin mutfağına kilitledi.

Alınan bilgi ve iddialara göre H.G. adlı kadın, eşiyle tartıştı ve canına kıyacağını söyledi. Evin mutfağına kendisini kapatıp, kapıyı kilitleyen kadının intihar etmesinden endişelenen komşuları ve eşi durumu polise bildirdiler.

Verilen adrese gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri müdahale için hazır beklerken, eve giden emniyet güçleri kadını ikna etmeye çalıştılar. Bu sırada mutfakta doğalgazın açıldığı ve intihar girişimi olduğu görüldü.

Yaklaşık bir saat sonra ikna edilen kadın, kapıyı açtı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında kontrol için hastaneye götürüldü. Olayla ia lgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.