Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eşi ve çocuğunu REHİN ALDI

ASAYİŞ 17.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1799+ kez okundu.
 

Eşi ve çocuğunu REHİN ALDI

Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde, bir gün önce kardeşi ve babasıyla tartışan, psikolojik sorunları olduğu söylenen Erdal K. (30) adlı şahıs, jandarmanın yaklaşık 3 saat süren ikna çabası sonrasında alınarak ifade için karakola götürüldü. Bu sırada eve kimseyi yanaştırmayan ve balkonda iki kez ateş yakan şahıs ailesine zor anlar yaşattı

  Alınan bilgi ve iddialara göre Erdal K. dün akşam abisi Erhan ve babası Selahattin ile kavga etti. Karşılıklı olarak birbirlerine taş atan iki kardeşin kavgası komşuların yardımıyla durdurulurken baba Selahattin iddialara göre bu kez akşam oğlunun taşlı saldırısına uğradı. İddialara göre sabah erken saatlerde yine aile içi kav ga başladı ve baba Selahattin ile anne Sevim kendilerini dışarı son anda attılar. Erdal K. eşi Sevim ve çocukları Ümit (3) ile Yiğit’i (1) daireye kilitleyerek balkona çıkıp intihar edeceğini söyledi. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri adrese gelirken, balkona çıkan Erdal K. iki kez çarşaf ve benzeri eşyaları yakarak tehditte bulundu. Jandarma uzun süre eve tehdit nedeniyle yaklaşamazken, daha sonra gelen uzlaşma görevlisi şahsı ikna ederek içeri girdi. Yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonrasında şahıs evden çıkartıldı ve ekip aracı ile ifadesi alınmak üzere Körfez İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na götürüldü. Oğlunun kendisine de saldırmasından korktuğunu söyleyen baba Selahattin K. oğlunun ayakkabı dükkanını işlettiğini, kardeşi ile kavga ettiğini ve kendilerine zarar vermesinden korktuklarını söyleyerek, “Aile apartmanı yaptım ve iki oğluma da ev verdim. Erdal orta katta oturuyor ama bu yaptıklarından sonra evi boşaltsın gitsinler, o sırada uzaklaşmasaydım bana da saldıracaktı” dedi.  
Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi’nde, bir gün önce kardeşi ve babasıyla tartışan, psikolojik sorunları olduğu söylenen Erdal K. (30) adlı şahıs, jandarmanın yaklaşık 3 saat süren ikna çabası sonrasında alınarak ifade için karakola götürüldü. Bu sırada eve kimseyi yanaştırmayan ve balkonda iki kez ateş yakan şahıs ailesine zor anlar yaşattı

 

Alınan bilgi ve iddialara göre Erdal K. dün akşam abisi Erhan ve babası Selahattin ile kavga etti. Karşılıklı olarak birbirlerine taş atan iki kardeşin kavgası komşuların yardımıyla durdurulurken baba Selahattin iddialara göre bu kez akşam oğlunun taşlı saldırısına uğradı.

İddialara göre sabah erken saatlerde yine aile içi kav ga başladı ve baba Selahattin ile anne Sevim kendilerini dışarı son anda attılar. Erdal K. eşi Sevim ve çocukları Ümit (3) ile Yiğit’i (1) daireye kilitleyerek balkona çıkıp intihar edeceğini söyledi. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri adrese gelirken, balkona çıkan Erdal K. iki kez çarşaf ve benzeri eşyaları yakarak tehditte bulundu. Jandarma uzun süre eve tehdit nedeniyle yaklaşamazken, daha sonra gelen uzlaşma görevlisi şahsı ikna ederek içeri girdi.

Yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonrasında şahıs evden çıkartıldı ve ekip aracı ile ifadesi alınmak üzere Körfez İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na götürüldü.

Oğlunun kendisine de saldırmasından korktuğunu söyleyen baba Selahattin K. oğlunun ayakkabı dükkanını işlettiğini, kardeşi ile kavga ettiğini ve kendilerine zarar vermesinden korktuklarını söyleyerek, “Aile apartmanı yaptım ve iki oğluma da ev verdim. Erdal orta katta oturuyor ama bu yaptıklarından sonra evi boşaltsın gitsinler, o sırada uzaklaşmasaydım bana da saldıracaktı” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.