Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eryarsoy'dan Türkkan'a sert yanıt

SİYASET 30.01.2019 - 00:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1671+ kez okundu.
 

Eryarsoy'dan Türkkan'a sert yanıt

Körfez'de aday tanıtım programında konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İYİ Parti Milletvekili Türkkan'ın İbrahim Karaosmanoğlu hakkında söylediklerine sert tepki göstererek “Sen İbrahim Başkan'ın yürüyerek yaptığını koşarak yapamazsın” dedi. .'

AK Parti’de aday tanıtım programları bugün Körfez ile devam etti. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı. 'NEDEN BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLMADIN' İYİ Parti Milletvekili Türkkan’ın açıklamalarına sert şekilde cevap veren İl Başkanı Eryarsoy “Kocaeli’yi bilmeyen bir vekil çıkmış İbrahim Başkan'ı eleştiriyor. Lütfü Türkkan, sen İbrahim Başkan'ın yürüyerek yaptığını koşarak yapamazsın. 2006’da Kocaeli’ye geldiğin için geçmişi bilmiyorsun. Gözünü İbrahim Başkan'ın hizmetleriyle açtın. Tahir başkanımız için 'Adam bulamadılar Bilecik’ten Vali getirmişler' demiş. Bizim anlayışımızda adamlık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir. Sana Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle sesleniyorum: ‘Nasihatım sana, her şeyle iştigali bırak. Adamlığın yolu nerdense bul da girmeye bak.’ Bizim teşkilatımızın her mensubu adam gibi adamdır. Madem AK Parti Kocaeli’de iktidarı kaybediyor. Neden cesaret edip de Büyükşehir’e aday olmadın. Aylarca aday aradınız. Olsaydın ya! İttifak kurduğun parti HDP’yle yol yürüyor. Sen önce bunun hesabını ver” dedi.  
Körfez'de aday tanıtım programında konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İYİ Parti Milletvekili Türkkan'ın İbrahim Karaosmanoğlu hakkında söylediklerine sert tepki göstererek “Sen İbrahim Başkan'ın yürüyerek yaptığını koşarak yapamazsın” dedi. .'

AK Parti’de aday tanıtım programları bugün Körfez ile devam etti. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, AK Parti eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, Körfez Belediyesi eski Başkanı Yunus Pehlivan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

'NEDEN BÜYÜKŞEHİR'E ADAY OLMADIN'
İYİ Parti Milletvekili Türkkan’ın açıklamalarına sert şekilde cevap veren İl Başkanı Eryarsoy “Kocaeli’yi bilmeyen bir vekil çıkmış İbrahim Başkan'ı eleştiriyor. Lütfü Türkkan, sen İbrahim Başkan'ın yürüyerek yaptığını koşarak yapamazsın. 2006’da Kocaeli’ye geldiğin için geçmişi bilmiyorsun. Gözünü İbrahim Başkan'ın hizmetleriyle açtın. Tahir başkanımız için 'Adam bulamadılar Bilecik’ten Vali getirmişler' demiş. Bizim anlayışımızda adamlık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir. Sana Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle sesleniyorum: ‘Nasihatım sana, her şeyle iştigali bırak. Adamlığın yolu nerdense bul da girmeye bak.’ Bizim teşkilatımızın her mensubu adam gibi adamdır. Madem AK Parti Kocaeli’de iktidarı kaybediyor. Neden cesaret edip de Büyükşehir’e aday olmadın. Aylarca aday aradınız. Olsaydın ya! İttifak kurduğun parti HDP’yle yol yürüyor. Sen önce bunun hesabını ver” dedi.

50771857_10156240984328892_7272155938876817408_n.jpg50929495_339551759991332_6576837747682574336_n.jpg50976938_339551713324670_4204310964562034688_n.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.