Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ertam Peker’den sert uyarı

SİYASET 13.05.2020 - 22:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2352+ kez okundu.
 

Ertam Peker’den sert uyarı

3 hilalin tek başına iktidar olma zamanı geldiğine dair söylemlerinin ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ittifakın güçlü şekilde sürdüğünü söylese de yerel yönetimlerde huzursuzluklar yaşanmaya başladı

MHP Kocaeli Büyükşehir ve Körfez Belediyesi Meclis üyesi Ertam Peker, zaman zaman yaptığı çıkışlarına bir yenisi daha ekledi. Peker yaptığı paylaşımda adeta gelecekte yaşanması muhtemel yol ayrımı olabileceğine dikkat çekti. Bunu yaparken de yol arkadaşı dediği kişileri dalkavukluk yapmakla, verilen uyarı mesajlarını algılamamakla, gerekli dersi almamakla suçladı. ÜSTÜ KAPALI PAYLAŞIM Üstü kapalı olarak paylaşılan uyarı mesajında, “Yerel seçimler biteli 13 ay oldu. 13 ayın 3 ayını dünyanın boğuştuğu kovit-19’la geçirdik. Halen daha bu virüsle ne kadar daha mücadele edeceğimiz belli değil. Yaşadığımız bu süreçten insanlığın ders alması gerekirken, bakıyorum da kimsenin ders almadığını görüyorum. İlçemizde dal kavuklar, taklacılar yine bir numara. Zaman zaman sosyal medyadan mesajlar vermeye çalışıyoruz. Bizim yazdıklarımızdan rahatsız oldukları duyumları kulağımıza geliyor. Bizler ilçemizi seviyoruz, yıllarca bu ilçeden rızkımızı kazandık, çocuklarımızın geleceğini bu ilçemizden kazandıklarımızla dizayn etmeye de devam edeceğiz. Bizler yol arkadaşı dediklerimizin eksik yapmasını istemiyoruz. Bizler sizi kendimize yol arkadaşı seçtik, tabii sizler bizi yol arkadaşı olarak kabullenirseniz. Başınızı elinizin arasına alın, iyi düşünün, eksik yapmayın. Nefsinizin aklınızın önüne geçmesine müsaade etmeyin. Dost olun, samimi olun. Yine diyorum bize bir adım atın gerisini bize bırakın. Defalarca söyledim, bize göre eksik gördüklerimizi yine tekrarlayacağız. Biz bu ilçede siyaset yapmaya devam edeceğiz. Tarih tekerrürden ibarettir bunu unutmayın. Siz güzel yönetirseniz yine o makamlarda olursunuz. Yönetemez iseniz vatandaş zamanı geldiğinde gerekeni yapar. Biz dostane şekilde sizlere sesleniyoruz, her şey sizin elinizde” açıklaması yaptı.
3 hilalin tek başına iktidar olma zamanı geldiğine dair söylemlerinin ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ittifakın güçlü şekilde sürdüğünü söylese de yerel yönetimlerde huzursuzluklar yaşanmaya başladı

MHP Kocaeli Büyükşehir ve Körfez Belediyesi Meclis üyesi Ertam Peker, zaman zaman yaptığı çıkışlarına bir yenisi daha ekledi. Peker yaptığı paylaşımda adeta gelecekte yaşanması muhtemel yol ayrımı olabileceğine dikkat çekti. Bunu yaparken de yol arkadaşı dediği kişileri dalkavukluk yapmakla, verilen uyarı mesajlarını algılamamakla, gerekli dersi almamakla suçladı.

ÜSTÜ KAPALI PAYLAŞIM

Üstü kapalı olarak paylaşılan uyarı mesajında, “Yerel seçimler biteli 13 ay oldu. 13 ayın 3 ayını dünyanın boğuştuğu kovit-19’la geçirdik. Halen daha bu virüsle ne kadar daha mücadele edeceğimiz belli değil. Yaşadığımız bu süreçten insanlığın ders alması gerekirken, bakıyorum da kimsenin ders almadığını görüyorum. İlçemizde dal kavuklar, taklacılar yine bir numara. Zaman zaman sosyal medyadan mesajlar vermeye çalışıyoruz. Bizim yazdıklarımızdan rahatsız oldukları duyumları kulağımıza geliyor. Bizler ilçemizi seviyoruz, yıllarca bu ilçeden rızkımızı kazandık, çocuklarımızın geleceğini bu ilçemizden kazandıklarımızla dizayn etmeye de devam edeceğiz. Bizler yol arkadaşı dediklerimizin eksik yapmasını istemiyoruz. Bizler sizi kendimize yol arkadaşı seçtik, tabii sizler bizi yol arkadaşı olarak kabullenirseniz. Başınızı elinizin arasına alın, iyi düşünün, eksik yapmayın. Nefsinizin aklınızın önüne geçmesine müsaade etmeyin. Dost olun, samimi olun. Yine diyorum bize bir adım atın gerisini bize bırakın. Defalarca söyledim, bize göre eksik gördüklerimizi yine tekrarlayacağız. Biz bu ilçede siyaset yapmaya devam edeceğiz. Tarih tekerrürden ibarettir bunu unutmayın. Siz güzel yönetirseniz yine o makamlarda olursunuz. Yönetemez iseniz vatandaş zamanı geldiğinde gerekeni yapar. Biz dostane şekilde sizlere sesleniyoruz, her şey sizin elinizde” açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.