Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Erdoğan, Kocaelilere hitap ediyor

SİYASET 19.03.2019 - 17:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2445+ kez okundu.
 

Erdoğan, Kocaelilere hitap ediyor

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde ilimize gelerek İzmit Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı Alanı) miting düzenliyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde ilimize gelerek İzmit Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı Alanı) miting düzenliyor. Yoğun katılımın ve coşkusunun hakim olduğu miting için yüzlerce kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Erdoğan, şu dakikalarda platforma çıkarak halka hitap ediyor. "31 MART’A SİZLERİ HAZIR GÖRÜYORUM" Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sahneye çıktığında mitingdeki kalabalığa, “Dünya güzeli Kocaeli. Milletimize canıyla, kanıyla su veren Kocaeli. Toprağını şehitlerin, gazilerin, evliyaların bereketlendirdiği Kocaeli. Büyük felaketlerden çıkıp kendi yarasını saran ve dimdik duran Kocaeli. Devletine sahip çıkan Kocaeli. Bayrak sevdalıların ve vatan aşıklarının şehri Kocaeli” diyerek selamladı. Tek tek Kocaeli’nin ilçelerini saydı. Erdoğan, “31 Mart’a sizleri hazır görüyorum. 31 Mart akşamı bu kalabalığı takip edeceğim” dedi. "REKOR OY BEKLİYORUM" Erdoğan, “24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Kocaeli bizi hiç mahcup etmedi ve yalnız bırakmadı. KocaeliMilli İrade Meydanı’nda hep sözünü yerine getirdi. 24 Haziran’da ve diğer seçimlerde Kocaeli yine istikrar, demokrasi dedi. Bize inandınız, bize güvendiniz. Dualarınızla ülkemizin ufkunu, yolunu açtınız. 24 Haziran’da bir kez daha rekor oy oranları ile durmak yok, yola devam dediniz. Aynı tavrı 31 Mart’ta da bekliyorum. Rekorlar, zaferler şehri Kocaeli’nden yine aynı rekoru bekliyorum. Sizlerden tarihi bir sonuç bekliyorum” dedi.      
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde ilimize gelerek İzmit Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı Alanı) miting düzenliyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesinde ilimize gelerek İzmit Milli İrade Meydanı’nda (eski Perşembe Pazarı Alanı) miting düzenliyor. Yoğun katılımın ve coşkusunun hakim olduğu miting için yüzlerce kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Erdoğan, şu dakikalarda platforma çıkarak halka hitap ediyor.

"31 MART’A SİZLERİ HAZIR GÖRÜYORUM"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sahneye çıktığında mitingdeki kalabalığa, “Dünya güzeli Kocaeli. Milletimize canıyla, kanıyla su veren Kocaeli. Toprağını şehitlerin, gazilerin, evliyaların bereketlendirdiği Kocaeli. Büyük felaketlerden çıkıp kendi yarasını saran ve dimdik duran Kocaeli. Devletine sahip çıkan Kocaeli. Bayrak sevdalıların ve vatan aşıklarının şehri Kocaeli” diyerek selamladı. Tek tek Kocaeli’nin ilçelerini saydı. Erdoğan, “31 Mart’a sizleri hazır görüyorum. 31 Mart akşamı bu kalabalığı takip edeceğim” dedi.

"REKOR OY BEKLİYORUM"
Erdoğan, “24 Haziran’da Cumhur İttifakı’na sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Kocaeli bizi hiç mahcup etmedi ve yalnız bırakmadı. KocaeliMilli İrade Meydanı’nda hep sözünü yerine getirdi. 24 Haziran’da ve diğer seçimlerde Kocaeli yine istikrar, demokrasi dedi. Bize inandınız, bize güvendiniz. Dualarınızla ülkemizin ufkunu, yolunu açtınız. 24 Haziran’da bir kez daha rekor oy oranları ile durmak yok, yola devam dediniz. Aynı tavrı 31 Mart’ta da bekliyorum. Rekorlar, zaferler şehri Kocaeli’nden yine aynı rekoru bekliyorum. Sizlerden tarihi bir sonuç bekliyorum” dedi.

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.