Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Enver Kolaylı vefat etti

YAŞAM 01.12.2018 - 12:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2183+ kez okundu.
 

Enver Kolaylı vefat etti

Kocaeli’nin eski müteahhitlerinden olan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Enver Kolaylı yaşamını yitirdi.

Kentimizin eski müteahhitlerinden Enver Kolaylı 84 yaşında yaşamını yitirdi.  Ertuğrul, Emrullah ve Feyzullah Kolaylı kardeşlerin babası olan Enver Kolaylı, bir süredir SEKA Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu. Bugün yaşamını yitiren Kolaylı’nın cenazesi ikindi namazına müteakip (Cumartesi) Bulvar Yeşil Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Enver Kolaylı, gazeteci Nurettin Kolaylı’nın da amcasıydı. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Kocaeli’nin eski müteahhitlerinden olan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Enver Kolaylı yaşamını yitirdi.

Kentimizin eski müteahhitlerinden Enver Kolaylı 84 yaşında yaşamını yitirdi.  Ertuğrul, Emrullah ve Feyzullah Kolaylı kardeşlerin babası olan Enver Kolaylı, bir süredir SEKA Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu. Bugün yaşamını yitiren Kolaylı’nın cenazesi ikindi namazına müteakip (Cumartesi) Bulvar Yeşil Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Enver Kolaylı, gazeteci Nurettin Kolaylı’nın da amcasıydı.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.