Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Enver Bayram vefat etti

Vefat 28.04.2020 - 08:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1737+ kez okundu.
 

Enver Bayram vefat etti

Körfez Kuzey Mahallesi’nde oturan ve boyacılık yapan 46 yaşındaki Enver Bayram, evinde bulunduğu sırada aniden geçirdiği kalp krizi sonucu vefat et...

Körfez Kuzey Mahallesi’nde oturan ve boyacılık yapan 46 yaşındaki Enver Bayram, evinde bulunduğu sırada aniden geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Körfez ilçe de sevilen simalarından olan Enver Bayram aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından çağrılan ambulansla hemen hastaneye kaldırılan Enver Bayram, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Enver Bayram, kılınan cenaze namazı sorasında toprağa verilmek üzere Trabzon’a gönderildi. Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah'tan Rahmet,kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.
Körfez Kuzey Mahallesi’nde oturan ve boyacılık yapan 46 yaşındaki Enver Bayram, evinde bulunduğu sırada aniden geçirdiği kalp krizi sonucu vefat et...

Körfez Kuzey Mahallesi’nde oturan ve boyacılık yapan 46 yaşındaki Enver Bayram, evinde bulunduğu sırada aniden geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Körfez ilçe de sevilen simalarından olan Enver Bayram aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından çağrılan ambulansla hemen hastaneye kaldırılan Enver Bayram, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Enver Bayram, kılınan cenaze namazı sorasında toprağa verilmek üzere Trabzon’a gönderildi.

Körfez Manşet Gazetesi Olarak Merhuma Allah'tan Rahmet,kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.