Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Taşdemir'in acı günü

Vefat 27.04.2021 - 23:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1690+ kez okundu.
 

Engin Taşdemir'in acı günü

CHP Kocaeli Büyükşehir Grup Başkanvekili ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir'in babası amansız hastalığa yenik düştü

Engin Taşdemir'in bir süredir yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ve yoğun bakıma alınan babası Maksut Taşdemir (80), tüm çabalara rağmen akşam saatlerinde vefat etti. Maksut Taşdemir, yarın Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan Muhammediye Camii'nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez mezarlığında toprağa verilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak  merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
CHP Kocaeli Büyükşehir Grup Başkanvekili ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir'in babası amansız hastalığa yenik düştü

Engin Taşdemir'in bir süredir yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören ve yoğun bakıma alınan babası Maksut Taşdemir (80), tüm çabalara rağmen akşam saatlerinde vefat etti.

Maksut Taşdemir, yarın Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan Muhammediye Camii'nde kılınacak olan öğlen namazı sonrasında Körfez mezarlığında toprağa verilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak  merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.