Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Koyun Pazartesi Başvuruyor

SİYASET 11.11.2018 - 00:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2343+ kez okundu.
 

Engin Koyun Pazartesi Başvuruyor

Körfez'de ilçede geniş kesim tarafından tanınan 3 dönem AK parti Körfez ilçe başkanlığını yapan YELKENT Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için Pazartesi günü başvuruyor.

Engin Koyun Pazartesi Başvuruyor AK Parti’de bilindiği üzere il ve ilçe yöneticilerine belediye başkanlıklarına aday adayı olmak için istifa yasağı gelmişti. Ancak dün sürpriz bir gelişme yaşanmış alınan kararla tül ilçe ve il yöneticilerinden aday adayı olmayı düşünen isimlere 12 Kasım Pazartesi gününe kadar istifa edin talimatı geldi. Alınan bu kararın ardından AK parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Engin Koyun’a istifa izni çıkmış oldu. Üç DÖNEM İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTI Üç dönem boyunca AK parti Körfez ilçe Başkanlığını başarıyla yürüten Engin Koyun, 2014 te yapılan uerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Aynı zamanda da başarılı bir iş adamı olan Koyun YELKENT Yapı A.Ş. ‘nin yönetim kutulu Başkanı. Engin Koyun Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için Pazartesi günü akşam 18.00 ‘de çok büyük bir kalabalıkla başvurusunu yapacak.
Körfez'de ilçede geniş kesim tarafından tanınan 3 dönem AK parti Körfez ilçe başkanlığını yapan YELKENT Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için Pazartesi günü başvuruyor.

Engin Koyun Pazartesi Başvuruyor

AK Parti’de bilindiği üzere il ve ilçe yöneticilerine belediye başkanlıklarına aday adayı olmak için istifa yasağı gelmişti.

Ancak dün sürpriz bir gelişme yaşanmış alınan kararla tül ilçe ve il yöneticilerinden aday adayı olmayı düşünen isimlere 12 Kasım Pazartesi gününe kadar istifa edin talimatı geldi.

Alınan bu kararın ardından AK parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Engin Koyun’a istifa izni çıkmış oldu.

Üç DÖNEM İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTI

Üç dönem boyunca AK parti Körfez ilçe Başkanlığını başarıyla yürüten Engin Koyun, 2014 te yapılan uerel seçimlerde Belediye Başkan aday adayı olmuştu. Aynı zamanda da başarılı bir iş adamı olan Koyun YELKENT Yapı A.Ş. ‘nin yönetim kutulu Başkanı.

Engin Koyun Körfez Belediye Başkan aday adaylığı için Pazartesi günü akşam 18.00 ‘de çok büyük bir kalabalıkla başvurusunu yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.