Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Koyun evlendi

YAŞAM 07.12.2019 - 11:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3535+ kez okundu.
 

Engin Koyun evlendi

Körfez'de geniş kesim tarafından tanınan AKP Körfez ilçe eski başkanı ve iş adamı Engin Koyun hayatını Ayşe hanımla birleştirerek dünya evine girdi.

AKP Körfez ilçe eski başkanı ce eski il başkan yardımcısı Engin Koyun’un 2 ay önce aile içinde sessiz sedasız düzenlenen sade bir törenle evlendi. Engin Koyun geçtiğimiz Haziran ayında eşi Sevinç Koyun’u kanser rahatsızlığı nedeniyle kaybetmişti. Engin Koyun’un yaklaşık 2 ay önce aile içinde akrabası olan Ayşe Koyun'la sade bir törenle dünya evine girdi . Engin Koyun’un evlendiği, Ayşe Koyun’un fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Körfez Manşet Gazetesi olarak evli çiftlere Allah'tan mutluluklar ve saadetler dileriz
Körfez'de geniş kesim tarafından tanınan AKP Körfez ilçe eski başkanı ve iş adamı Engin Koyun hayatını Ayşe hanımla birleştirerek dünya evine girdi.

AKP Körfez ilçe eski başkanı ce eski il başkan yardımcısı Engin Koyun’un 2 ay önce aile içinde sessiz sedasız düzenlenen sade bir törenle evlendi.

Engin Koyun geçtiğimiz Haziran ayında eşi Sevinç Koyun’u kanser rahatsızlığı nedeniyle kaybetmişti.
Engin Koyun’un yaklaşık 2 ay önce aile içinde akrabası olan Ayşe Koyun'la sade bir törenle dünya evine girdi . Engin Koyun’un evlendiği, Ayşe Koyun’un fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Körfez Manşet Gazetesi olarak evli çiftlere Allah'tan mutluluklar ve saadetler dileriz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.