Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Engin Koyun, doğum gününde aday adayı oldu

SİYASET 16.11.2018 - 20:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2115+ kez okundu.
 

Engin Koyun, doğum gününde aday adayı oldu

AK Parti Körfez eski İlçe Başkanı ve İl başkan yardımcısı i Engin Koyun İlçe teşkilatına gelerek başvurusunu yaptı. Başvurusunu yapan Koyun'un ayrıca bugün doğum günüydü

Günlerdir konuşulan AK Parti Körfez eski İlçe Başkanı ve İl Yöneticisi Engin Koyun İlçe teşkilatına gelerek adaylık dosyasını İlçe Başkanı Şener Söğüt'e verdi. Yoğun bir katılımın olduğu programda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Şener Söğüt yaptı. Söğüt, Engin Koyun'un teşkilatlara çok hizmetlerinin geçtiğini, üç dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu belirtti. 13 tane aday adayının olduğunu vurgulayan Şener Söğüt, aday olarak kim belirlenirse belirlensin; bir ekip ruhu içinde çalışır; asla birbirimize küsmeyiz" dedi ve Engin Koyun'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilediğini ifade etti. DOĞUM GÜNÜNDE BAŞVURDU Kendisini desteklemeye gelen sevenlerine hitap eden Engin Koyun ise, ekip ruhu içinde çalışmaya önem verdiğini, kuruluşundan bugüne kadar gönül verdiği partide vazife yaptığını, çok önemli hizmetlerin Körfez'e gelmesine vesile olduğunu belirterek, kendisini desteklemeye gelen bütün herkese teşekkür etti. Eşi Sevinç Koyun'a özel teşekkür ettiğini belirten Engin Koyun "Bilgi ve tecrübeme güveniyorum. Delegeye güveniyorum. Seçmenlerimize güveniyorum. Bu bilgi ve birikimimi başka bir alanda değerlendirmek için bugün aday adaylığımı açıklıyorum. Körfez'e önemli hizmetlerin gelmesini sağlayacağıma, örnek ilçe yapacağıma inancım tamdır" dedi. Doğum gününde ilçe başkanlığını açıklayan Engin Koyun, daha sonra kendisine destek için gelenlerle birlikte ilçe binasının önünde günün anısına fotoğraf çektirdi.  
AK Parti Körfez eski İlçe Başkanı ve İl başkan yardımcısı i Engin Koyun İlçe teşkilatına gelerek başvurusunu yaptı. Başvurusunu yapan Koyun'un ayrıca bugün doğum günüydü

Günlerdir konuşulan AK Parti Körfez eski İlçe Başkanı ve İl Yöneticisi Engin Koyun İlçe teşkilatına gelerek adaylık dosyasını İlçe Başkanı Şener Söğüt'e verdi. Yoğun bir katılımın olduğu programda ilk konuşmayı İlçe Başkanı Şener Söğüt yaptı. Söğüt, Engin Koyun'un teşkilatlara çok hizmetlerinin geçtiğini, üç dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunduğunu belirtti. 13 tane aday adayının olduğunu vurgulayan Şener Söğüt, aday olarak kim belirlenirse belirlensin; bir ekip ruhu içinde çalışır; asla birbirimize küsmeyiz" dedi ve Engin Koyun'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dilediğini ifade etti.

DOĞUM GÜNÜNDE BAŞVURDU

Kendisini desteklemeye gelen sevenlerine hitap eden Engin Koyun ise, ekip ruhu içinde çalışmaya önem verdiğini, kuruluşundan bugüne kadar gönül verdiği partide vazife yaptığını, çok önemli hizmetlerin Körfez'e gelmesine vesile olduğunu belirterek, kendisini desteklemeye gelen bütün herkese teşekkür etti. Eşi Sevinç Koyun'a özel teşekkür ettiğini belirten Engin Koyun "Bilgi ve tecrübeme güveniyorum. Delegeye güveniyorum. Seçmenlerimize güveniyorum. Bu bilgi ve birikimimi başka bir alanda değerlendirmek için bugün aday adaylığımı açıklıyorum. Körfez'e önemli hizmetlerin gelmesini sağlayacağıma, örnek ilçe yapacağıma inancım tamdır" dedi. Doğum gününde ilçe başkanlığını açıklayan Engin Koyun, daha sonra kendisine destek için gelenlerle birlikte ilçe binasının önünde günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.