Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli Olanlara Plaket

YAŞAM 27.09.2018 - 00:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1967+ kez okundu.
 

Emekli Olanlara Plaket

İzmit Belediyesi’nde emekli olanlara hizmetleri için teşekkür plaketi verildi.

İzmit Belediyesi’nde emekli olanlara hizmetleri için teşekkür plaketi verildi. Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışırken emekliliklerini dolduran 12 kişiye Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, plaket vererek hizmetleri için teşekkür etti. Plaket etkinliğinde konuşan Başkan Yardımcısı Örgev “ yeni hayatınızda ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı huzur dolu günler dileriz. Uzun yıllar görev yaptığınız İzmit Belediyesi’ne her birinizin ayrı katkıları oldu.  Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hakketmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi. Emekliliğe ayrılanlar da İzmit Belediyesi’ni hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler.
İzmit Belediyesi’nde emekli olanlara hizmetleri için teşekkür plaketi verildi.

İzmit Belediyesi’nde emekli olanlara hizmetleri için teşekkür plaketi verildi.

Belediyenin çeşitli birimlerinde çalışırken emekliliklerini dolduran 12 kişiye Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev, plaket vererek hizmetleri için teşekkür etti. Plaket etkinliğinde konuşan Başkan Yardımcısı Örgev “ yeni hayatınızda ailenizle, sevdiklerinizle mutlu, sağlıklı huzur dolu günler dileriz. Uzun yıllar görev yaptığınız İzmit Belediyesi’ne her birinizin ayrı katkıları oldu.  Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hakketmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi. Emekliliğe ayrılanlar da İzmit Belediyesi’ni hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.