Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Emekli Astsubaylar İsu Yatırımlarını Gezdi

YAŞAM 26.10.2018 - 20:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1629+ kez okundu.
 

Emekli Astsubaylar İsu Yatırımlarını Gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği ve vatandaşa doğrudan hitap eden yatırımları vatandaşların yerinde görmesini sağlamak amacıyla sivil toplum örgütlerine yönelik gezi programları düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği ve vatandaşa doğrudan hitap eden yatırımları vatandaşların yerinde görmesini sağlamak amacıyla sivil toplum örgütlerine yönelik  gezi programları düzenliyor. Görev alanı içindeki tüm bölgelerde en son teknoloji ile hizmet veren Kurum, hayata geçirdiği projeleri tanıtmanın yanı sıra  suyun ve çevrenin korunması için yapılan yatırımların amacını ve önemini anlatıyor. KANDIRA VE İZMİT YATIRIMLARI İNCELENDİ Kurum, yatırımlarını yerinde tanıtma hedefiyle organize ettiği son “Teknik Gezi” programı ile; Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyelerini ağırladı. 25 kişilik dernek üyeleri ile ailelerinin katıldığı gezide katılımcılar ilk olarak; İSU’nun önemli yatırımlarından olan ve bölgeye değer katmanın yanında bölgenin içme suyu ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak kapasiteye sahip; Kandıra Namazgah Barajı’nı görme imkanı buldular. Heyet daha sonra; Kurum’un yatırımlarını yaparken enerji maliyetlerini düşürmek ve kendi kendine yetebilmek arzusuyla hayata geçirmiş olduğu; Kandıra Namazgah Barajı HES ve GES  Tesislerini inceledi. Geziye katılanlar, bölgede yaşayan vatandaşların, sağlıklı ve kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan Dudutepe İçme Suyu Arıtma Tesisi ile  şehrin atık su arıtma oranında  takdire şayan bir noktaya gelmesinde büyük katkı sağlayan; Kandıra Merkez Atık  Su Arıtma Tesisi gibi  Kocaeli’ne hayat veren yatırımları yerinde görme imkanı buldular. Teknik Gezi Heyeti son olarak ; İSU Genel Müdürlüğünün Avrupa standartlarında hizmet veren İzmit Lojistik Merkezini ve uluslararası standartlara sahip olan içme suyu, atık su ile mikrobiyoloji ünitelerinin bulunduğu İSU Merkez Laboratuvarını gezdiler. Yatırımları görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden dernek yönetici ve üyeleri, İSU Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından anlatılan; yatırımların, projelendirme ve faaliyete geçirilme aşamasını ilgiyle takip ettiler. SU MEDENİYETİ KİTABI İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin  Hakkı Akbulut, geziye katılan Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi yönetici ve üyelerine düzenledikleri “Teknik Gezi”ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek Dernek Başkanı Bekir Tülü’ye “Kocaeli Su Medeniyeti Tarihinden Damlalar” kitabını hediye etti. YATIRIMLARDAN ETKİLENDİK Yatırımlar karşısında hayranlığını gizleyemeyen katılımcılar, suyun ve atık suyun yolculuğuna şahit olduklarını, yapılan yatırımları, laboratuvarda verilen hizmetleri gördükten sonra Kurum’a ve suya olan bakışlarının değiştiğini ifade ederek teşekkür ettiler. Gölcük Astsubaylar Dernek yönetici ve üyeleri ile aileleri, toplu hatıra fotoğrafları çekimiyle mutlu bir şekilde geziyi sonlandırdılar.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği ve vatandaşa doğrudan hitap eden yatırımları vatandaşların yerinde görmesini sağlamak amacıyla sivil toplum örgütlerine yönelik gezi programları düzenliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği ve vatandaşa doğrudan hitap eden yatırımları vatandaşların yerinde görmesini sağlamak amacıyla sivil toplum örgütlerine yönelik  gezi programları düzenliyor.
Görev alanı içindeki tüm bölgelerde en son teknoloji ile hizmet veren Kurum, hayata geçirdiği projeleri tanıtmanın yanı sıra  suyun ve çevrenin korunması için yapılan yatırımların amacını ve önemini anlatıyor.

KANDIRA VE İZMİT YATIRIMLARI İNCELENDİ
Kurum, yatırımlarını yerinde tanıtma hedefiyle organize ettiği son “Teknik Gezi” programı ile; Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyelerini ağırladı. 25 kişilik dernek üyeleri ile ailelerinin katıldığı gezide katılımcılar ilk olarak; İSU’nun önemli yatırımlarından olan ve bölgeye değer katmanın yanında bölgenin içme suyu ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak kapasiteye sahip; Kandıra Namazgah Barajı’nı görme imkanı buldular. Heyet daha sonra; Kurum’un yatırımlarını yaparken enerji maliyetlerini düşürmek ve kendi kendine yetebilmek arzusuyla hayata geçirmiş olduğu; Kandıra Namazgah Barajı HES ve GES  Tesislerini inceledi. Geziye katılanlar, bölgede yaşayan vatandaşların, sağlıklı ve kaliteli içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan Dudutepe İçme Suyu Arıtma Tesisi ile  şehrin atık su arıtma oranında  takdire şayan bir noktaya gelmesinde büyük katkı sağlayan; Kandıra Merkez Atık  Su Arıtma Tesisi gibi  Kocaeli’ne hayat veren yatırımları yerinde görme imkanı buldular.

Teknik Gezi Heyeti son olarak ; İSU Genel Müdürlüğünün Avrupa standartlarında hizmet veren İzmit Lojistik Merkezini ve uluslararası standartlara sahip olan içme suyu, atık su ile mikrobiyoloji ünitelerinin bulunduğu İSU Merkez Laboratuvarını gezdiler. Yatırımları görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden dernek yönetici ve üyeleri, İSU Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından anlatılan; yatırımların, projelendirme ve faaliyete geçirilme aşamasını ilgiyle takip ettiler.

SU MEDENİYETİ KİTABI
İSU Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Hüseyin  Hakkı Akbulut, geziye katılan Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi yönetici ve üyelerine düzenledikleri “Teknik Gezi”ye katılımlarından dolayı teşekkür ederek Dernek Başkanı Bekir Tülü’ye “Kocaeli Su Medeniyeti Tarihinden Damlalar” kitabını hediye etti.

YATIRIMLARDAN ETKİLENDİK
Yatırımlar karşısında hayranlığını gizleyemeyen katılımcılar, suyun ve atık suyun yolculuğuna şahit olduklarını, yapılan yatırımları, laboratuvarda verilen hizmetleri gördükten sonra Kurum’a ve suya olan bakışlarının değiştiğini ifade ederek teşekkür ettiler. Gölcük Astsubaylar Dernek yönetici ve üyeleri ile aileleri, toplu hatıra fotoğrafları çekimiyle mutlu bir şekilde geziyi sonlandırdılar.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.