Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Eğitim Uzmanları Körfez’de Buluşacak

EĞİTİM 29.01.2020 - 21:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2539+ kez okundu.
 

Eğitim Uzmanları Körfez’de Buluşacak

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda başlatılan çalışmalara bir destek de Körfez ilçeye geliyor.

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda başlatılan çalışmalara bir destek de Körfez ilçeye geliyor. Eğitim Yöneticileri Uzmanları Derneği(EYUDER) tarafından Safir Koleji ve Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği KÖGYAR-DER’in işbirliğinde düzenlenen çalıştay ve seminer, 8 Şubat Cumartesi günü Körfez ilçede bulunan Safir Koleji Salonu’nda yapılacak. Eğitimde Bölgesel Farklılıkların Azaltılması Marmara Çalıştayı ile Sahne Sanatı Olarak Öğretmenlik Semineri’ne alanında uzman çok sayıda isim katılacak.  300 KİŞİLİK KATILIM EYUDER  Marmara Bölge Başkanı ve Kocaeli Temsilcisi Rümeysa Şen, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. İzmit Ana Sultan Anaokulu Müdürü de olan Rümeysa Şen, 81 ilde örgütlü olduklarını, daha önce 6 bölgede düzenlenen çalıştaylarla elde edilen sonuçların Marmara değerlendirmesini ilimizde yapacaklarını söyledi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da büyük önem verdiği, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda yapılacak çalışmaların bu toplantıda değerlendirileceğini belirten Şen, çalıştay sonuç bildirgesinin Nisan ayında çıkartılıp bakanlığa gönderileceği aktardı. Seminere Türkiye genelinde 300 civarında eğitimci uzman katılacak. KÖGYAR-DER Genel Başkanı Erhan Bilgiç, Safir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar ve EYUDER Genel Başkanı Adem Çilek’in ev sahipliğindeki etkinlikte Prof. Dr. Ayhan Aydın, Ahmet Arslan gibi isimler katılımcı eğitimcilere bilgi aktarımında bulunacak.
Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda başlatılan çalışmalara bir destek de Körfez ilçeye geliyor.

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda başlatılan çalışmalara bir destek de Körfez ilçeye geliyor.

Eğitim Yöneticileri Uzmanları Derneği(EYUDER) tarafından Safir Koleji ve Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği KÖGYAR-DER’in işbirliğinde düzenlenen çalıştay ve seminer, 8 Şubat Cumartesi günü Körfez ilçede bulunan Safir Koleji Salonu’nda yapılacak. Eğitimde Bölgesel Farklılıkların Azaltılması Marmara Çalıştayı ile Sahne Sanatı Olarak Öğretmenlik Semineri’ne alanında uzman çok sayıda isim katılacak.

 300 KİŞİLİK KATILIM EYUDER

 Marmara Bölge Başkanı ve Kocaeli Temsilcisi Rümeysa Şen, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. İzmit Ana Sultan Anaokulu Müdürü de olan Rümeysa Şen, 81 ilde örgütlü olduklarını, daha önce 6 bölgede düzenlenen çalıştaylarla elde edilen sonuçların Marmara değerlendirmesini ilimizde yapacaklarını söyledi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da büyük önem verdiği, eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda yapılacak çalışmaların bu toplantıda değerlendirileceğini belirten Şen, çalıştay sonuç bildirgesinin Nisan ayında çıkartılıp bakanlığa gönderileceği aktardı. Seminere Türkiye genelinde 300 civarında eğitimci uzman katılacak. KÖGYAR-DER Genel Başkanı Erhan Bilgiç, Safir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Çuhadar ve EYUDER Genel Başkanı Adem Çilek’in ev sahipliğindeki etkinlikte Prof. Dr. Ayhan Aydın, Ahmet Arslan gibi isimler katılımcı eğitimcilere bilgi aktarımında bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.