Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Efe Tur, Fethiye seferlerine başlıyor!

TURİZM 20.08.2020 - 00:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2654+ kez okundu.
 

Efe Tur, Fethiye seferlerine başlıyor!

Efe Tur, İzmit Otogarı’ndan karşılıklı Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz seferlerine başlıyor.

Efe Tur, İzmit Otogarı’ndan karşılıklı Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz seferlerine başlıyor. Her zaman kaliteli ve güvenli seyahat anlayışı ile en çok tercih edilen firmalardan birisi olan Efe Tur’un İzmit’ten karşılıklı Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz seferlerine başlayacak olması İzmitliler tarafından sevinçle karşılandı. 21 Ağustos’ta gerçekleştirilecek ilk sefer İzmit Otogarı’ndan saat 09:00’da hareket edecek. Karşılıklı sefer ise Fethiye’den 15:30’da hareket edecek. Seferin karşılıklı güzergahı ise şu şekilde; İzmit, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, Yalova, Bursa, Balıkesir, Akhisar, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye. İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop’a karşılıklı seferleri bulunan Efe Tur, 25 ilde 400 satış noktası ile kaliteli seyahat hizmeti vermeye devam ediyor.
Efe Tur, İzmit Otogarı’ndan karşılıklı Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz seferlerine başlıyor.

Efe Tur, İzmit Otogarı’ndan karşılıklı Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz seferlerine başlıyor.

Her zaman kaliteli ve güvenli seyahat anlayışı ile en çok tercih edilen firmalardan birisi olan Efe Tur’un İzmit’ten karşılıklı Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz seferlerine başlayacak olması İzmitliler tarafından sevinçle karşılandı. 21 Ağustos’ta gerçekleştirilecek ilk sefer İzmit Otogarı’ndan saat 09:00’da hareket edecek. Karşılıklı sefer ise Fethiye’den 15:30’da hareket edecek. Seferin karşılıklı güzergahı ise şu şekilde; İzmit, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, Yalova, Bursa, Balıkesir, Akhisar, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman ve Fethiye.

İstanbul, Ankara, Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop’a karşılıklı seferleri bulunan Efe Tur, 25 ilde 400 satış noktası ile kaliteli seyahat hizmeti vermeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.