Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doluya karşı Körfezli sürücüler önlemini aldı

YAŞAM 26.06.2018 - 23:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2332+ kez okundu.
 

Doluya karşı Körfezli sürücüler önlemini aldı

İlimiz için yapılan ve kandıra da yağan dolu için körfez de de vatandaş önlem aldı.

Tütünçiftlik neyzen sokak ta dolu endişesiyle önlem alan vatandaşlar araçların üzerini battaniye ve örtülerle kapattılar.  ilçede viyadük altlari ve kapalı otoparklar dolarken yağışın hafif şekilde geçmesi ile rahat nefes alındı. ancak meteoroloji nin alarminin devam etmesi nedeniyle dolu bekleyişi gece de devam edecek.
İlimiz için yapılan ve kandıra da yağan dolu için körfez de de vatandaş önlem aldı.

Tütünçiftlik neyzen sokak ta dolu endişesiyle önlem alan vatandaşlar araçların üzerini battaniye ve örtülerle kapattılar. 
ilçede viyadük altlari ve kapalı otoparklar dolarken yağışın hafif şekilde geçmesi ile rahat nefes alındı. ancak meteoroloji nin alarminin devam etmesi nedeniyle dolu bekleyişi gece de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.