Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğum gününde hayatını kaybetti

Vefat 29.07.2020 - 00:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2798+ kez okundu.
 

Doğum gününde hayatını kaybetti

Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan 38 Yaşındaki Sinan Nişli, bozulan elektrik süpergesi motorundan yaptığı bileme taşının patlaması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Doğum gününde hayatını kaybetti Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ikamet eden Sinan Nisli , çalıştığı işyerinde düşen taş motorunun kalbine çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Alınan bilgi ve iddialara göre Kandıra'daki fındıklıktan gelen Sinan Nisli (38) arızalanan elektrik süpürgesini tamir etmek istedi. Süpürgeyi prize takan Sinan Nisli tuşa bastığında bir anda şiddetli patlama oldu ve kanlar içinde yere yığıldı. Patlamaya ve çığlıkları koşan aile yakınları hemen sağlık ekiplerini aradılar. Eve gelen sağlık ekipleri kanlar içindeki Sinan Nisli'yi hemen Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdılar. Sinan Bisli tüm çabalara rağmen kalbini delen motor parçaları nedeniyle kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Sinan Nisli’nin bugün doğum günüydü. Karayolları Körfez şubesinde görevli olan 4 çocuk babası otopsi için morga alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Sinan Nisli’nin bugün doğum günüydü. Sosyal Medya Facebook Nisli’nin doğum gününü paylaşmıştı.  
Körfez Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan 38 Yaşındaki Sinan Nişli, bozulan elektrik süpergesi motorundan yaptığı bileme taşının patlaması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Doğum gününde hayatını kaybetti

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde ikamet eden Sinan Nisli , çalıştığı işyerinde düşen taş motorunun kalbine çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Kandıra'daki fındıklıktan gelen Sinan Nisli (38) arızalanan elektrik süpürgesini tamir etmek istedi. Süpürgeyi prize takan Sinan Nisli tuşa bastığında bir anda şiddetli patlama oldu ve kanlar içinde yere yığıldı.

Patlamaya ve çığlıkları koşan aile yakınları hemen sağlık ekiplerini aradılar. Eve gelen sağlık ekipleri kanlar içindeki Sinan Nisli'yi hemen Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdılar. Sinan Bisli tüm çabalara rağmen kalbini delen motor parçaları nedeniyle kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Sinan Nisli’nin bugün doğum günüydü.

Karayolları Körfez şubesinde görevli olan 4 çocuk babası otopsi için morga alınırken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sinan Nisli’nin bugün doğum günüydü. Sosyal Medya Facebook Nisli’nin doğum gününü paylaşmıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.