Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan Şimşek'in acı günü

Vefat 07.03.2021 - 15:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3291+ kez okundu.
 

Doğan Şimşek'in acı günü

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan iş insanı Doğan Şimşek'in gelini Nejla Şimşek vefat etti

Körfez'in tanınan isimlerinden olan ve Körfez'de yer alan Yağmur Ocakbaşı'nın sahibi Doğan Şimşek'in oğlu İrfan Şimşek'in eşi Nejla Şimşek hayatını kaybetti. Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden 38 yaşındaki Nejla Şimşek'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mehmet Akif Ersoy Camii’den kaldırılarak İlimtepe mezarlığı'nda defnedilecek. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan iş insanı Doğan Şimşek'in gelini Nejla Şimşek vefat etti

Körfez'in tanınan isimlerinden olan ve Körfez'de yer alan Yağmur Ocakbaşı'nın sahibi Doğan Şimşek'in oğlu İrfan Şimşek'in eşi Nejla Şimşek hayatını kaybetti.

Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden 38 yaşındaki Nejla Şimşek'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Mehmet Akif Ersoy Camii’den kaldırılarak İlimtepe mezarlığı'nda defnedilecek.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.