Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan, Fetö Davasını Takip Etti

SİYASET 23.05.2018 - 22:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1898+ kez okundu.
 

Doğan, Fetö Davasını Takip Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Cezaevi Yerleşkesinde görülmekte olan FETÖ davasını takip etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Cezaevi Yerleşkesinde görülmekte olan FETÖ davasını takip etti. Başkan Doğan, Belediye meclis üyeleri Hayrettin Ünlü, İbrahim Elgin, Güzin Taştekin, Aykut Bozkurt, Canan Soylu ve Avukat Halit Çokan ile birlikte FETÖ davasını takip etmek için Kandıra Yolu üzerindeki cezaevi yerleşkesindeki duruşma salonuna gitti. İzmit Belediye Başkanı,  duruşma salonu önünde yaptığı açıklamada “ 15 Temmuz hain darbe girişimine karışanların yargılamaları sürüyor. Bizler yine buradayız. Bütün dileğimiz adaletin tecelli etmesidir. Burada son derece adaletli, şeffaf ve açık bir şekilde yargılama süreci devam ediyor. Sanıkların da tanıkların da, savunma avukatlarının da rahat bir şekilde görüşlerini aktardığı yargılama ortamı var.  Bu anlamda Türk yargısıyla gurur duyuyoruz. Türk adaletinin bu hain darbe girişiminde bulunanlara gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Bu vatana kastedenlerin cezasını çekmesini, hainlerin yaptığı suçun bedelini ödemesini istiyoruz. Vatan uğruna şehit ve gazi olan kardeşlerimizin kanlarının yerde kalmayacağına olan inancımız sonsuzdur  ” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Cezaevi Yerleşkesinde görülmekte olan FETÖ davasını takip etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Cezaevi Yerleşkesinde görülmekte olan FETÖ davasını takip etti.

Başkan Doğan, Belediye meclis üyeleri Hayrettin Ünlü, İbrahim Elgin, Güzin Taştekin, Aykut Bozkurt, Canan Soylu ve Avukat Halit Çokan ile birlikte FETÖ davasını takip etmek için Kandıra Yolu üzerindeki cezaevi yerleşkesindeki duruşma salonuna gitti. İzmit Belediye Başkanı,  duruşma salonu önünde yaptığı açıklamada “ 15 Temmuz hain darbe girişimine karışanların yargılamaları sürüyor. Bizler yine buradayız.

Bütün dileğimiz adaletin tecelli etmesidir. Burada son derece adaletli, şeffaf ve açık bir şekilde yargılama süreci devam ediyor. Sanıkların da tanıkların da, savunma avukatlarının da rahat bir şekilde görüşlerini aktardığı yargılama ortamı var.  Bu anlamda Türk yargısıyla gurur duyuyoruz. Türk adaletinin bu hain darbe girişiminde bulunanlara gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Bu vatana kastedenlerin cezasını çekmesini, hainlerin yaptığı suçun bedelini ödemesini istiyoruz. Vatan uğruna şehit ve gazi olan kardeşlerimizin kanlarının yerde kalmayacağına olan inancımız sonsuzdur  ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.