Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan’dan KOTSİAD’a övgü

GÜNDEM 05.05.2018 - 20:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1571+ kez okundu.
 

Doğan’dan KOTSİAD’a övgü

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, önceki gün İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile makamında bir araya geldi.

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, önceki gün İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile makamında bir araya geldi. Dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve onursal başkan Mehmet Allak öncülüğündeki kalabalık heyet, Başkan Doğan ile bir araya geldi ve yapılabilecek ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. “ORTAK ÇALIŞMALAR YAPABİLİRİZ” Buluşmada konuşan dernek başkanı Dinçoğlu, çalışma ekibini tanıttı ve KOTSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Dinçoğlu, “Derneğimiz özellikle iş dünyasının taleplerini tespit edip sorunların çözümüne katkı sunmak için çaba harcayan, aynı zamanda kentimizin gelişimine destek olmak isteyen bir sivil toplum kuruluşudur. Kocaeli’deki tüm yerel yönetimlerle bu kapsamda ortak çalışmalar yapıp projeler geliştirmeye hazırız” dedi. “ÖZVERİNİZ MEMNUN EDİYOR” Konukları ile yakından ilgilenen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “KOTSİAD’ın çalışmalarını izliyoruz, dikkat çeken faaliyetleriniz var. Kurucunuz Mehmet Allak da uzun yıllara dayanan dostluğumuz olan bir isim. İş dünyasının, başta istihdam olmak üzere ülkemizin ve kentimizin gelişimi adına ortaya koyduğu özveri biz idarecileri de memnun ediyor” dedi. GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI Yerel yönetimler olarak her zaman iş insanlarının önünü açmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Doğan, “Yatırımların önünü açmak, gerekli kolaylıkları sağlamak bizim de görevimiz. Ziyaretiniz ve desteğiniz bizim için önemlidir” dedi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.
Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, önceki gün İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile makamında bir araya geldi.

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (KOTSİAD) yönetimi, önceki gün İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ile makamında bir araya geldi. Dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve onursal başkan Mehmet Allak öncülüğündeki kalabalık heyet, Başkan Doğan ile bir araya geldi ve yapılabilecek ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

“ORTAK ÇALIŞMALAR YAPABİLİRİZ”

Buluşmada konuşan dernek başkanı Dinçoğlu, çalışma ekibini tanıttı ve KOTSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Dinçoğlu, “Derneğimiz özellikle iş dünyasının taleplerini tespit edip sorunların çözümüne katkı sunmak için çaba harcayan, aynı zamanda kentimizin gelişimine destek olmak isteyen bir sivil toplum kuruluşudur. Kocaeli’deki tüm yerel yönetimlerle bu kapsamda ortak çalışmalar yapıp projeler geliştirmeye hazırız” dedi.

“ÖZVERİNİZ MEMNUN EDİYOR”

Konukları ile yakından ilgilenen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise, “KOTSİAD’ın çalışmalarını izliyoruz, dikkat çeken faaliyetleriniz var. Kurucunuz Mehmet Allak da uzun yıllara dayanan dostluğumuz olan bir isim. İş dünyasının, başta istihdam olmak üzere ülkemizin ve kentimizin gelişimi adına ortaya koyduğu özveri biz idarecileri de memnun ediyor” dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Yerel yönetimler olarak her zaman iş insanlarının önünü açmak için çaba gösterdiklerini dile getiren Doğan, “Yatırımların önünü açmak, gerekli kolaylıkları sağlamak bizim de görevimiz. Ziyaretiniz ve desteğiniz bizim için önemlidir” dedi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.