Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan’dan İki İş Yerine Belge

GÜNDEM 06.11.2018 - 00:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2313+ kez okundu.
 

Doğan’dan İki İş Yerine Belge

İzmit Belediyesi’nin örnek işyeri uygulaması kapsamında iki iş yeri daha belge almaya hak kazandı.

İzmit Belediyesi’nin örnek işyeri uygulaması kapsamında iki iş yeri daha belge almaya hak kazandı. Kuruçeşme Fatih Mahallesi 38. Sokakta faaliyet gösteren Has Mahsul isimli işyeri ile Doğan Mahallesi Şehit Yavuz Sokakta bulunan Şener Pastanesi’ne örnek işyeri belgelerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan verdi. Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün belirlediği kriterlere uydukları için belge almaya kazan kazanan örnek işyerlerine bizzat giderek belgelerini teslim eden Başkan Doğan “ hedefimiz şehrimizdeki bütün işyerlerinin örnek olmasıdır” dedi. BİZ DE MUTLU OLUYORUZ Şener Pastanesi sahibi Şener Elyıldırım ile Has Mahsul sahibi Cüneyt Çolak’ı tebrik eden Doğan “hijyen, temizlik, işyeri tertip düzeni, müşteriye ilgi, alaka gibi kriterlere uyan işyerlerine örnek işyeri belgesi veriyoruz. 4-5 yıldan beri yaptığımız uygulama ile şimdiye kadar  70’den fazla işletmemiz bu belgeyi almaya hak kazandı. Belgeyi almaya hak kazanan iş yeri sahiplerini ve çalışanlarını kutluyor ve teşekkür ediyorum. Örnek işyeri sayısı ne kadar çok olursa biz de o kadar çok mutlu oluruz” dedi.  
İzmit Belediyesi’nin örnek işyeri uygulaması kapsamında iki iş yeri daha belge almaya hak kazandı.

İzmit Belediyesi’nin örnek işyeri uygulaması kapsamında iki iş yeri daha belge almaya hak kazandı.

Kuruçeşme Fatih Mahallesi 38. Sokakta faaliyet gösteren Has Mahsul isimli işyeri ile Doğan Mahallesi Şehit Yavuz Sokakta bulunan Şener Pastanesi’ne örnek işyeri belgelerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan verdi.

Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün belirlediği kriterlere uydukları için belge almaya kazan kazanan örnek işyerlerine bizzat giderek belgelerini teslim eden Başkan Doğan “ hedefimiz şehrimizdeki bütün işyerlerinin örnek olmasıdır” dedi.

BİZ DE MUTLU OLUYORUZ

Şener Pastanesi sahibi Şener Elyıldırım ile Has Mahsul sahibi Cüneyt Çolak’ı tebrik eden Doğan “hijyen, temizlik, işyeri tertip düzeni, müşteriye ilgi, alaka gibi kriterlere uyan işyerlerine örnek işyeri belgesi veriyoruz. 4-5 yıldan beri yaptığımız uygulama ile şimdiye kadar  70’den fazla işletmemiz bu belgeyi almaya hak kazandı. Belgeyi almaya hak kazanan iş yeri sahiplerini ve çalışanlarını kutluyor ve teşekkür ediyorum. Örnek işyeri sayısı ne kadar çok olursa biz de o kadar çok mutlu oluruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.