Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan’dan BBP’ye Teşekkür Ziyareti

SİYASET 02.07.2018 - 22:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2770+ kez okundu.
 

Doğan’dan BBP’ye Teşekkür Ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde cumhur ittifakı üyesi parti temsilcilerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde cumhur ittifakı üyesi parti temsilcilerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’a teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Doğan “24 Haziran seçimleri kişi ya da parti seçimin ötesinde bir ülkenin geleceğini, bir milletin kaderini etkileyen bir seçimdi, hep birlikte başarılı olduk” dedi. ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN TARİHİ ÖNEM TAŞIYORDU İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin’inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Doğan “ülkemizin ve milletimizin geleceği için tarihi öneme sahip çok önemli bir seçim sürecini hep birlikte geride bıraktık. 24 Haziran seçimleri, kişi ya da parti seçimin ötesinde bir ülkenin geleceğini, bir milletin kaderini etkileyebilecek milli bir dönüşüm dönemi olarak niteleyebileceğimiz bir seçimdi. Sonuç başarılı oldu” dedi. BBP’NİN KATKISI BÜYÜK Doğan, “ ülkemiz ve milletimiz için hayati önem taşıyan bu süreçte Cumhur ittifakında ki çalışmalarından dolayı Büyük Birlik Partisi’ne Genel Başkanına, İl Başkanına ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz. Allah bundan sonraki süreçte, milletimizin, devletimizin, İslam’ın daha güçlü yarınlara gitmesinde bu birliğin devamını nasip etsin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkemize yaptığı katkılar ve mücadeleler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. ÜLKEMİZ CİDDİ ATILIMLAR YAPACAK Başkan Doğan’ın nazik ziyaretinin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’ da “24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemini çok iyi biliyorduk ve bu süreçte Cumhur ittifakı olarak sahada çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Parti teşkilatlarımızın yanı sıra İzmit Belediye Başkanımızın da seçim çalışmalarında büyük katkı gösterdi. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Artık önümüzde ki günlerde ülkemizin önünde ki bütün engeller, bütün vesayet odakları kalkmış olacak. Cumhurbaşkanımız önderliğinde önümüzde ki günlerde ülkemiz ciddi atılımlar yapacak” ifadelerini kullandı.  
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde cumhur ittifakı üyesi parti temsilcilerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde cumhur ittifakı üyesi parti temsilcilerine teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’a teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Doğan “24 Haziran seçimleri kişi ya da parti seçimin ötesinde bir ülkenin geleceğini, bir milletin kaderini etkileyen bir seçimdi, hep birlikte başarılı olduk” dedi.

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN TARİHİ ÖNEM TAŞIYORDU

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin’inde hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Doğan “ülkemizin ve milletimizin geleceği için tarihi öneme sahip çok önemli bir seçim sürecini hep birlikte geride bıraktık. 24 Haziran seçimleri, kişi ya da parti seçimin ötesinde bir ülkenin geleceğini, bir milletin kaderini etkileyebilecek milli bir dönüşüm dönemi olarak niteleyebileceğimiz bir seçimdi. Sonuç başarılı oldu” dedi.

BBP’NİN KATKISI BÜYÜK

Doğan, “ ülkemiz ve milletimiz için hayati önem taşıyan bu süreçte Cumhur ittifakında ki çalışmalarından dolayı Büyük Birlik Partisi’ne Genel Başkanına, İl Başkanına ve tüm üyelerine teşekkür ediyoruz. Allah bundan sonraki süreçte, milletimizin, devletimizin, İslam’ın daha güçlü yarınlara gitmesinde bu birliğin devamını nasip etsin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkemize yaptığı katkılar ve mücadeleler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

ÜLKEMİZ CİDDİ ATILIMLAR YAPACAK

Başkan Doğan’ın nazik ziyaretinin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Serhat Duyar’ da “24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemini çok iyi biliyorduk ve bu süreçte Cumhur ittifakı olarak sahada çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Parti teşkilatlarımızın yanı sıra İzmit Belediye Başkanımızın da seçim çalışmalarında büyük katkı gösterdi. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Artık önümüzde ki günlerde ülkemizin önünde ki bütün engeller, bütün vesayet odakları kalkmış olacak. Cumhurbaşkanımız önderliğinde önümüzde ki günlerde ülkemiz ciddi atılımlar yapacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.