Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Doğan’a Mardin’de Çoşkulu Karşılama

GÜNDEM 03.08.2018 - 18:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2674+ kez okundu.
 

Doğan’a Mardin’de Çoşkulu Karşılama

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Pişmaniye Festivali için Mardine gitti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Pişmaniye Festivali için Mardine gitti. Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden Başkan Doğan yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Mardin Havalimanı’na iniş yaptı. Başkan Doğan ve beraberindekiler Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş, Kızıltepe Başkan Yardımcısı Cevdet Topal, Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Müdürü Aydın Mavidemir tarafından büyük ilgiyle karşılandı.   MARDİN NEYSE KOCALEİ DE ODUR Mardin Havaalanında çiçeklerle ve büyük coşkuyla karşılanan Başkan Doğan havaalanında yaptığı ilk açıklamasında “  “İzmit neyse Kızıltepe de o, Mardin neyse Kocaeli de odur. Mardin halkı mutluysa bizler de çok mutluyuz demektir. Mardin Kızıltepe zaten çok çeşitliliği olan bir kent. Bizler de bu çeşitliliğe bir de İzmit pişmaniyesini ekleyelim dedik. Belediyeler arası dostluk, vatanımızın birlik ve beraberlik sağlaması açısından çok önemli. Burada olduğum için çok mutluyum” dedi. BÜYÜK HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın ardından söz alan Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş ise, “Mardin’e geldikleri için öncelikle başkanımıza, milletvekillerine, meclis üyelerine ve tüm İzmit heyetine teşekkür ediyorum. Gerek bizler gerekse halkımız büyük heyecan içerisindeyiz.  Tüm dostluk, kardeşlik ve hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu. ŞEHİR, HER GELİŞİMİZDE BİR BAŞKA GÜZEL OLUYOR Mardin’e iner inmez ayağının tozuyla temaslarda bulunan Başkan Doğan  Mardin Valiliğini ve Kızıltepe Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek ortak yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Her gelişinde şehrin bir başka güzel olduğunu belirten Başkan Doğan “ genelde hükümetimizin yatırımları, yerelde de sizlerle birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla şehirde güzel işler ortaya çıkıyor. İnsanlarımızın mutluluğu,  şehrin ve bölgenin gelişmesi bizleri de mutlu ediyor. İzmit’ten çok selamlar getirdik. Mardin’imiz zaten kendine özgü bir tadı olan şehrimiz, bizde pişmaniyemizle şehrimize farklı tatlar getirdik” şeklinde konuştu.   Doğan ziyaretinde Mardin Valisi Mustafa Yaman’a pişmaniye ve içerisinde kaftan bulunan çerçeve hediye ederken, Vali Yaman ise Doğan’a teşekkür plaketinin yanı sıra Akhisarsporun formasını hediye etti.    
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Pişmaniye Festivali için Mardine gitti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilecek olan Uluslararası Pişmaniye Festivali için Mardine gitti.

Sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan hareket eden Başkan Doğan yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından Mardin Havalimanı’na iniş yaptı. Başkan Doğan ve beraberindekiler Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş, Kızıltepe Başkan Yardımcısı Cevdet Topal, Kızıltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Müdürü Aydın Mavidemir tarafından büyük ilgiyle karşılandı.  

MARDİN NEYSE KOCALEİ DE ODUR

Mardin Havaalanında çiçeklerle ve büyük coşkuyla karşılanan Başkan Doğan havaalanında yaptığı ilk açıklamasında “  “İzmit neyse Kızıltepe de o, Mardin neyse Kocaeli de odur. Mardin halkı mutluysa bizler de çok mutluyuz demektir. Mardin Kızıltepe zaten çok çeşitliliği olan bir kent. Bizler de bu çeşitliliğe bir de İzmit pişmaniyesini ekleyelim dedik. Belediyeler arası dostluk, vatanımızın birlik ve beraberlik sağlaması açısından çok önemli. Burada olduğum için çok mutluyum” dedi.

BÜYÜK HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın ardından söz alan Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ahmet Odabaş ise, “Mardin’e geldikleri için öncelikle başkanımıza, milletvekillerine, meclis üyelerine ve tüm İzmit heyetine teşekkür ediyorum. Gerek bizler gerekse halkımız büyük heyecan içerisindeyiz.  Tüm dostluk, kardeşlik ve hizmetler için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ŞEHİR, HER GELİŞİMİZDE BİR BAŞKA GÜZEL OLUYOR

Mardin’e iner inmez ayağının tozuyla temaslarda bulunan Başkan Doğan  Mardin Valiliğini ve Kızıltepe Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek ortak yapılan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Her gelişinde şehrin bir başka güzel olduğunu belirten Başkan Doğan “ genelde hükümetimizin yatırımları, yerelde de sizlerle birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla şehirde güzel işler ortaya çıkıyor. İnsanlarımızın mutluluğu,  şehrin ve bölgenin gelişmesi bizleri de mutlu ediyor. İzmit’ten çok selamlar getirdik. Mardin’imiz zaten kendine özgü bir tadı olan şehrimiz, bizde pişmaniyemizle şehrimize farklı tatlar getirdik” şeklinde konuştu.  

Doğan ziyaretinde Mardin Valisi Mustafa Yaman’a pişmaniye ve içerisinde kaftan bulunan çerçeve hediye ederken, Vali Yaman ise Doğan’a teşekkür plaketinin yanı sıra Akhisarsporun formasını hediye etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.