Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

DEVA Partisi il başkanı kim olacak?

SİYASET 27.04.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1781+ kez okundu.
 

DEVA Partisi il başkanı kim olacak?

DEVA partisi Genel Merkez yönetimini belirledi. Komisyonların belirlenmesi için çalışma içerisinde olan partinin Kocaeli il başkanı ise henüz belli değil. Parti kurucular kurulu üyesi Ali Ufuk Yaşari il başkanının 2 ay içerisinde belirlenebileceğini söyledi.

Ali Babacan’ın başını çektiği DEVA Partisi, video konferans ile yapılan toplantılarla parti genel merkez yönetimi belirlendi. DEVA Partisi Kurucular Kurulunda yer alan eski bakan Nihat Ergün, Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirildi. Kurucular kurulunda yer alan Petrol-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ise partinin MYK’sında görev aldı. Böylelikle ilimizdeki iki kurucu, parti yönetim kademesinde de görev aldı. “GÖREV ALMAK İSTEYENLER BAŞVURUYOR” DEVA Partisi MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, “Parti yönetimini belirledik. Şimdi komisyonları belirleyip görevlendirmeler yapacağız. Ardından da il ve ilçe başkanlarının görevlendirmelerine sıra gelecek. Parti genel merkezimize, il başkanı olmak için gönüllü olanlar başvuranlar var. İl yönetimi ve parti yönetimlerinde görev almak için şahsıma başvuranlar da var. Onları da genel merkeze iletiyorum” dedi. “İL BAŞKANI 3 AY İÇİNDE BELLİ OLUR” İl başkanı belirlemek için vakitlerinin olduğunu ifade eden Yaşar, “Süreç devam ediyor. Genel merkez yapısı tamamen oluştuktan sonra il başkanlığı için mülakatlar başlayacak. Muhtemelen bayram sonrası bu süreç hızlanacak ve 2 aya kadar il ve ilçe başkanları belirlenmiş olacak. Yönetimlerde siyasete bulaşmamış kişiler de yer alacak. Siyasette kendini kanıtlamış, şaibeye bulaşmamış insanlarda olacak” şeklinde konuştu. “PARTİYE İLGİLİ BÜYÜK” Son olarak Yaşar, “Benim geldiğim yapı ve çizgim belli. Bu çizgiden hiçbir zaman sapmadım. Çizgiden sapanlarla da yollarımı ayırdım. Şu an partimize büyük bir ilgi var. Sadece AK Parti değil, MHP, CHP ve diğer partilerden de aramıza katılacaklar ve bizi destekleyecek insanlar var. Özellikle genç kesimin ilgisini görüyoruz. Bu bizim çok mutlu ediyor” diye konuştu.
DEVA partisi Genel Merkez yönetimini belirledi. Komisyonların belirlenmesi için çalışma içerisinde olan partinin Kocaeli il başkanı ise henüz belli değil. Parti kurucular kurulu üyesi Ali Ufuk Yaşari il başkanının 2 ay içerisinde belirlenebileceğini söyledi.

Ali Babacan’ın başını çektiği DEVA Partisi, video konferans ile yapılan toplantılarla parti genel merkez yönetimi belirlendi. DEVA Partisi Kurucular Kurulunda yer alan eski bakan Nihat Ergün, Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirildi. Kurucular kurulunda yer alan Petrol-İş Sendikası eski Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar ise partinin MYK’sında görev aldı. Böylelikle ilimizdeki iki kurucu, parti yönetim kademesinde de görev aldı.

“GÖREV ALMAK İSTEYENLER BAŞVURUYOR”

DEVA Partisi MYK Üyesi Ali Ufuk Yaşar, “Parti yönetimini belirledik. Şimdi komisyonları belirleyip görevlendirmeler yapacağız. Ardından da il ve ilçe başkanlarının görevlendirmelerine sıra gelecek. Parti genel merkezimize, il başkanı olmak için gönüllü olanlar başvuranlar var. İl yönetimi ve parti yönetimlerinde görev almak için şahsıma başvuranlar da var. Onları da genel merkeze iletiyorum” dedi.

“İL BAŞKANI 3 AY İÇİNDE BELLİ OLUR”

İl başkanı belirlemek için vakitlerinin olduğunu ifade eden Yaşar, “Süreç devam ediyor. Genel merkez yapısı tamamen oluştuktan sonra il başkanlığı için mülakatlar başlayacak. Muhtemelen bayram sonrası bu süreç hızlanacak ve 2 aya kadar il ve ilçe başkanları belirlenmiş olacak. Yönetimlerde siyasete bulaşmamış kişiler de yer alacak. Siyasette kendini kanıtlamış, şaibeye bulaşmamış insanlarda olacak” şeklinde konuştu.

“PARTİYE İLGİLİ BÜYÜK”

Son olarak Yaşar, “Benim geldiğim yapı ve çizgim belli. Bu çizgiden hiçbir zaman sapmadım. Çizgiden sapanlarla da yollarımı ayırdım. Şu an partimize büyük bir ilgi var. Sadece AK Parti değil, MHP, CHP ve diğer partilerden de aramıza katılacaklar ve bizi destekleyecek insanlar var. Özellikle genç kesimin ilgisini görüyoruz. Bu bizim çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.