Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dernek açılışında siyasiler buluştu

GÜNDEM 12.05.2018 - 19:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2381+ kez okundu.
 

Dernek açılışında siyasiler buluştu

Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tüm siyasi partilerin adayları ile birlikte katıldığı bir törenle açıldı.

Kocaeli Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Binasında Van Kahvaltısı Vererek Açılışını Gerçekleştirdi. Körfez Hacıosman mahallesi Bağdat caddesinde gerçekleştirilen açılışa yoğun ilgi vardı. Kocaeli büyükşehir belediyesi başkan vekili Zekeriya Özak, Körfez belediyesi başkanı İsmail Baran, Kocaeli Kent Konseyi genel sekreteri Gültekin Görüm, Korfez ticaret odası başkanı, Recep Öztürk, Hdp Bitlis milletvekili Mizgin Irgat, Ak Parti Körfez ilce başkanı Şener Söğüt, Mhp ilçe başkanı Zeki Gürsu, Chp Körfez ilçe başkanı Cavit Dağdeviren, Saadet Partisi körfez ilçe başkanı Ömer Faruk Coşkun,Hdp Kocaeli il ve İlçe yöneticileri, Kocaeli Vanlılar Derneği onursal başkanı Ömer Gögerçin, Kocaeli Vanlılar Derneği eski başkanı Murat Gögerçin, Kocaeli Vanlilar Dernegi başkanı Adil Yağuzdoğan, KAI vakfı başkanı Mehmet Irak, Kocaeli Siirtliler Derneği Başkanı Celal Özak, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri,  Körfez Azerbeycanlılar derneği başkanı Cafer Turgutoğlu, Gölcük Vanlılar Derneği Başkanı Kenan Yıldız, Dilovası Vanlılar Derneği Başkanı Ahmet Turak, İstanbul Bahçesraylılar Derneği Başkanı ve yöneticileri ve çok sayıda misafirler katıldı. Körfez Vanlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Kurulu "Bugün Kocaeli Körfez ilcemizde dernek binamızın açılışını gerceklestirdik. Katılan tum misafirlerimize ve hemserilerimize teşekkür ederim." Dedi. Daha sonra hep birlikte dernek binasının açılışı gerceklestirildi. Yeni kurulan ve hizmete başlayan derneğin başkanlığını Abdurrahman Kurulu üstlendi. Dernekte, Kamil Alaal Başkan Yardımcısı, Beşir Gün Muhasebe, Münür Çağlan Sekreter, Yılmaz Gün, Rasim Lale ve Seyfettin Karaduman üye olarak görev aldı.  
Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tüm siyasi partilerin adayları ile birlikte katıldığı bir törenle açıldı.

Kocaeli Körfez Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Binasında Van Kahvaltısı Vererek Açılışını Gerçekleştirdi.

Körfez Hacıosman mahallesi Bağdat caddesinde gerçekleştirilen açılışa yoğun ilgi vardı.

Kocaeli büyükşehir belediyesi başkan vekili Zekeriya Özak, Körfez belediyesi başkanı İsmail Baran, Kocaeli Kent Konseyi genel sekreteri Gültekin Görüm, Korfez ticaret odası başkanı, Recep Öztürk, Hdp Bitlis milletvekili Mizgin Irgat, Ak Parti Körfez ilce başkanı Şener Söğüt, Mhp ilçe başkanı Zeki Gürsu, Chp Körfez ilçe başkanı Cavit Dağdeviren, Saadet Partisi körfez ilçe başkanı Ömer Faruk Coşkun,Hdp Kocaeli il ve İlçe yöneticileri, Kocaeli Vanlılar Derneği onursal başkanı Ömer Gögerçin, Kocaeli Vanlılar Derneği eski başkanı Murat Gögerçin, Kocaeli Vanlilar Dernegi başkanı Adil Yağuzdoğan, KAI vakfı başkanı Mehmet Irak, Kocaeli Siirtliler Derneği Başkanı Celal Özak, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri,  Körfez Azerbeycanlılar derneği başkanı Cafer Turgutoğlu, Gölcük Vanlılar Derneği Başkanı Kenan Yıldız, Dilovası Vanlılar Derneği Başkanı Ahmet Turak, İstanbul Bahçesraylılar Derneği Başkanı ve yöneticileri ve çok sayıda misafirler katıldı.

Körfez Vanlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Kurulu "Bugün Kocaeli Körfez ilcemizde dernek binamızın açılışını gerceklestirdik. Katılan tum misafirlerimize ve hemserilerimize teşekkür ederim." Dedi.

Daha sonra hep birlikte dernek binasının açılışı gerceklestirildi.

Yeni kurulan ve hizmete başlayan derneğin başkanlığını Abdurrahman Kurulu üstlendi. Dernekte, Kamil Alaal Başkan Yardımcısı, Beşir Gün Muhasebe, Münür Çağlan Sekreter, Yılmaz Gün, Rasim Lale ve Seyfettin Karaduman üye olarak görev aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.