Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Derince'de trafo patladı

GÜNDEM 25.06.2020 - 21:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2866+ kez okundu.
 

Derince'de trafo patladı

Derince sırrıpaşa Mahallesi Çenedere Caddesi’nde kaldırımda bulunan trafo patladı.

Derince sırrıpaşa  Mahallesi Çenedere Caddesi’nde kaldırımda bulunan trafo patladı. Patlama sırasında caddede bulunan mahalleli büyük panik yaşayarak durumu hemen sepaş ve itfaiye ekiplerine bildirdi.  Peşpeşe meydana gelen patlamalarda trafo kullanilmaz hale geldi Ekipler trafodaki patlamalarin sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatırken, yeni trafo getirilerek tamirat islemlerine başlandı. Olayın, aşırı derecede elektrik yüklenmesinden kaynaklanmış olabilecegi düşünülmekte Çalışmalar aralıksız sürdürülmekte, yeniden elektrik akışını 3-4 saat icinde sağlanmasi öngörülmektedir. Patlama sırasında herhangi bir yaralanmayada can kaybının olmaması ise tek sevindirici gelişme oldu.  
Derince sırrıpaşa Mahallesi Çenedere Caddesi’nde kaldırımda bulunan trafo patladı.

Derince sırrıpaşa  Mahallesi Çenedere Caddesi’nde kaldırımda bulunan trafo patladı.

Patlama sırasında caddede bulunan mahalleli büyük panik yaşayarak durumu hemen sepaş ve itfaiye ekiplerine bildirdi. 

Peşpeşe meydana gelen patlamalarda trafo kullanilmaz hale geldi

Ekipler trafodaki patlamalarin sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatırken, yeni trafo getirilerek tamirat islemlerine başlandı.

Olayın, aşırı derecede elektrik yüklenmesinden kaynaklanmış olabilecegi düşünülmekte Çalışmalar aralıksız sürdürülmekte, yeniden elektrik akışını 3-4 saat icinde sağlanmasi öngörülmektedir.

Patlama sırasında herhangi bir yaralanmayada can kaybının olmaması ise tek sevindirici gelişme oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.