Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Dedesini ekmek bıçağı ile öldürdü

GÜNDEM 22.09.2020 - 13:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1602+ kez okundu.
 

Dedesini ekmek bıçağı ile öldürdü

Kandıra Sinanlıbilalı Mahallesi’nde torunu tartıştığı dedesini ekmek bıçağı ile göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Kandıra Sinanlıbilalı Mahallesi’nde torunu tartıştığı dedesini ekmek bıçağı ile göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Alınan bilgiye göre Kandıra Sinanlıbilallı Mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Cavit Över (31) aynı evde yaşadığı öz dedesi Salim Över (87) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Cavit Över, ekmek bıçağı ile dedesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Evden gelen sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbine yakın bir noktadan bıçaklanan ve ağır yaralanan Salim Över, ambulansla hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdi. Olayı gerçekleştiren torunu Cavit Över ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.
Kandıra Sinanlıbilalı Mahallesi’nde torunu tartıştığı dedesini ekmek bıçağı ile göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Kandıra Sinanlıbilalı Mahallesi’nde torunu tartıştığı dedesini ekmek bıçağı ile göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre Kandıra Sinanlıbilallı Mahallesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda akli dengesi yerinde olmadığı öğrenilen Cavit Över (31) aynı evde yaşadığı öz dedesi Salim Över (87) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu Cavit Över, ekmek bıçağı ile dedesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Evden gelen sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbine yakın bir noktadan bıçaklanan ve ağır yaralanan Salim Över, ambulansla hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdi. Olayı gerçekleştiren torunu Cavit Över ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.