Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Darıca’da Girmediğimiz Ev Kalmayacak!”

SİYASET 09.12.2018 - 21:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2300+ kez okundu.
 

“Darıca’da Girmediğimiz Ev Kalmayacak!”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğimiz ev kalmayacak.” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğimiz ev kalmayacak.” dedi. CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk yerel seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gerek ev toplantıları gerek mahalle toplantıları ile vatandaşı ve partililerini dinleyen CHP’li Törk, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği’nde düzenlenen toplantıya katıldı. CHP Darıca İlçe Başkanlığı Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği’nde önceki akşam düzenlenen toplantıya CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün yanı sıra; CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve partililer katıldı. HEYECAN OLUŞTU Düzenlenen toplantıda CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa ve CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım’ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşma yaptı. CHP’li Törk, “Her cuma gerçekleştirdiğimiz mahalle temsilcilikleri toplantımızı bu hafta Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimiz’de gerçekleştiriyoruz. Oluşan seçim heyecanı ile bu süreci götüreceğiz. Gerek ilden gerek diğer bölgenin belediye başkan adaylarından tebrik telefonları aldık. GİRMEDİĞİMİZ EV KALMAYACAK 31 Mart’a kadar seçim sürecini güçlenerek yürüteceğiz. Görevim ve üzerime düşen sorumluluk daha fazla. Kadınlarımız ev toplantıları ile sahada çalışıyor. Ben ve eşim de ev toplantılarına katılarak vatandaşları yakından dinliyoruz. Vatandaşlarımızın gönlünü alıyoruz. Bizim derdimiz yaşadığımız kenti düzeltmek. 31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğim ev kalmayacak.” diye konuştu. CHP’li Törk, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. SÜRECE HAZIRLANDIK CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk cumartesi günü CHP Darıca İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tanıtım toplantısına da katıldı. Toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz’in selamlama konuşmasının ardından yeni başkana görevinde başarılar dileyen Törk, “Çalışmalarımız neticesinde uzun zamandır istediğimiz noktaya geldik. Bu durum, başarının adım adım geldiğinin göstergesidir. Meclis üyelerimizle 3 yılda önemli işler yaparak hazırlandık. Darıca Belediyesi’nin nasıl yönetileceğini biliyoruz.  YENİDEN UMUT OLUŞUYOR Bu kadro ve bu ekibe çok inanıyorum. CHP, 30 yıl sonra yeniden umut olmuştur. Biz Darıcalılar’ın tamamının oyuna talibiz. Biz bu işi milletin duası ve gayreti ile başaracağız. Sonuçta kazanan CHP’liler ve Darıcalılar olacaktır. Ön çalışmaların sonuna geldik. Kendimizi ve partimizi Darıca’ya anlatıyoruz. Adaylığımızın önceden açıklanması elimizi rahatlattı. Önümüzdeki günlerde imece merkezlerini açmaya başlayacağız. Çalışmalarımız sonucunda da yerel seçimi kazanacağız.”
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğimiz ev kalmayacak.” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğimiz ev kalmayacak.” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk yerel seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Gerek ev toplantıları gerek mahalle toplantıları ile vatandaşı ve partililerini dinleyen CHP’li Törk, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği’nde düzenlenen toplantıya katıldı. CHP Darıca İlçe Başkanlığı Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği’nde önceki akşam düzenlenen toplantıya CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’ün yanı sıra; CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve partililer katıldı.

HEYECAN OLUŞTU

Düzenlenen toplantıda CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Yapa ve CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım’ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından CHP Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuşma yaptı. CHP’li Törk, “Her cuma gerçekleştirdiğimiz mahalle temsilcilikleri toplantımızı bu hafta Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimiz’de gerçekleştiriyoruz. Oluşan seçim heyecanı ile bu süreci götüreceğiz. Gerek ilden gerek diğer bölgenin belediye başkan adaylarından tebrik telefonları aldık.

GİRMEDİĞİMİZ EV KALMAYACAK

31 Mart’a kadar seçim sürecini güçlenerek yürüteceğiz. Görevim ve üzerime düşen sorumluluk daha fazla. Kadınlarımız ev toplantıları ile sahada çalışıyor. Ben ve eşim de ev toplantılarına katılarak vatandaşları yakından dinliyoruz. Vatandaşlarımızın gönlünü alıyoruz. Bizim derdimiz yaşadığımız kenti düzeltmek. 31 Mart 2019’a kadar Darıca’da girmediğim ev kalmayacak.” diye konuştu. CHP’li Törk, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

SÜRECE HAZIRLANDIK

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk cumartesi günü CHP Darıca İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tanıtım toplantısına da katıldı. Toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz’in selamlama konuşmasının ardından yeni başkana görevinde başarılar dileyen Törk, “Çalışmalarımız neticesinde uzun zamandır istediğimiz noktaya geldik. Bu durum, başarının adım adım geldiğinin göstergesidir. Meclis üyelerimizle 3 yılda önemli işler yaparak hazırlandık. Darıca Belediyesi’nin nasıl yönetileceğini biliyoruz. 

YENİDEN UMUT OLUŞUYOR
Bu kadro ve bu ekibe çok inanıyorum. CHP, 30 yıl sonra yeniden umut olmuştur. Biz Darıcalılar’ın tamamının oyuna talibiz. Biz bu işi milletin duası ve gayreti ile başaracağız. Sonuçta kazanan CHP’liler ve Darıcalılar olacaktır. Ön çalışmaların sonuna geldik. Kendimizi ve partimizi Darıca’ya anlatıyoruz. Adaylığımızın önceden açıklanması elimizi rahatlattı. Önümüzdeki günlerde imece merkezlerini açmaya başlayacağız. Çalışmalarımız sonucunda da yerel seçimi kazanacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.