">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Daireyi kumarhaneye çevirmişler

ASAYİŞ 07.01.2021 - 00:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2130+ kez okundu.
 

Daireyi kumarhaneye çevirmişler

İzmit’te yapılan operasyonda apartman dairesinin kahvehaneye çevrilerek kumar oynatıldığı ortaya çıktı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, İzmit Veliahmet Mahallesi'nde bir adreste kumar oynandığı yönünde bilgiye ulaşıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, belirlenen adreste 6. katta bulunan dairenin kahvehaneye çevrildiği ve içeride 33 şahsın olduğu belirlendi. E.S. isimli şahsın kontrollerinde üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kumar oynadığı tespit edilen 5 şahıs ve bu şahıslara yer temininde bulunan H.E. isimli şahsa kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapıldı. 33 şahsa koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasaklarını ihlal ettikleri için idari para cezası uygulandı.  

İzmit’te yapılan operasyonda apartman dairesinin kahvehaneye çevrilerek kumar oynatıldığı ortaya çıktı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, İzmit Veliahmet Mahallesi'nde bir adreste kumar oynandığı yönünde bilgiye ulaşıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, belirlenen adreste 6. katta bulunan dairenin kahvehaneye çevrildiği ve içeride 33 şahsın olduğu belirlendi. E.S. isimli şahsın kontrollerinde üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Kumar oynadığı tespit edilen 5 şahıs ve bu şahıslara yer temininde bulunan H.E. isimli şahsa kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapıldı. 33 şahsa koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasaklarını ihlal ettikleri için idari para cezası uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.