Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Coşkun ‘Kapatmayın, Yatırım Yapın’

SİYASET 08.06.2020 - 00:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1438+ kez okundu.
 

Coşkun ‘Kapatmayın, Yatırım Yapın’

Körfez Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerindeki PTT şubelerinin kapatılmasına Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun tepki gösterdi.

Körfez Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerindeki PTT şubelerinin kapatılmasına Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun tepki gösterdi. 3’Ü DE KAPATILDI Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerindeki PTT şubelerinin kapatılması üzerine açıklama yaptı. Kararın zararla ilgisi olamayacağını vurgulayan Coşkun, “Bir yandan istihdam için imkan oluşması beklenirken, diğer yandan kapatma ile yeni işsizliklere ortam hazırlanması mantıksız” dedi. Başkan Ömer Faruk Coşkun, ilk olarak kapatma kararı duyulan Hacı Osman Mahallesi’nde kalabalık bir yerleşim olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: KALABALIK BÖLGELER  “Mahallede yaklaşık 15 bin nüfus var ve burası limanlaşma nedeniyle gelecekte ki yerleşim alanı olarak gösteriliyordu. Bu sene 5 bine yakın öğrencinin de Körfez Kampüsünde eğitime geleceği söyleniyor. Böylesine kalabalık bir nüfus potansiyeline sahip yerleşim alanında PTT gibi insanların fatura ödeme, maaş alma, kargo gönderme amacıyla kullandığı bir kurumun zarar etmesi söz konusu olamaz. Bu şubeleri kapatmak yerine yatırım yapılarak, daha da genişletilmeli. Biz bunun mücadelesini verirken alınan kararla şok olduk. Halen daha bu kararın uygulanmasına ihtimal vermiyoruz ve açık kalması için de gereken mücadeleyi vermeye hazırız” dedi.
Körfez Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerindeki PTT şubelerinin kapatılmasına Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun tepki gösterdi.

Körfez Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerindeki PTT şubelerinin kapatılmasına Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun tepki gösterdi.

3’Ü DE KAPATILDI

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim ve Çamlıtepe mahallelerindeki PTT şubelerinin kapatılması üzerine açıklama yaptı. Kararın zararla ilgisi olamayacağını vurgulayan Coşkun, “Bir yandan istihdam için imkan oluşması beklenirken, diğer yandan kapatma ile yeni işsizliklere ortam hazırlanması mantıksız” dedi. Başkan Ömer Faruk Coşkun, ilk olarak kapatma kararı duyulan Hacı Osman Mahallesi’nde kalabalık bir yerleşim olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

KALABALIK BÖLGELER

 “Mahallede yaklaşık 15 bin nüfus var ve burası limanlaşma nedeniyle gelecekte ki yerleşim alanı olarak gösteriliyordu. Bu sene 5 bine yakın öğrencinin de Körfez Kampüsünde eğitime geleceği söyleniyor. Böylesine kalabalık bir nüfus potansiyeline sahip yerleşim alanında PTT gibi insanların fatura ödeme, maaş alma, kargo gönderme amacıyla kullandığı bir kurumun zarar etmesi söz konusu olamaz. Bu şubeleri kapatmak yerine yatırım yapılarak, daha da genişletilmeli. Biz bunun mücadelesini verirken alınan kararla şok olduk. Halen daha bu kararın uygulanmasına ihtimal vermiyoruz ve açık kalması için de gereken mücadeleyi vermeye hazırız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.